Ha sokat keményedek, akkor előbb indulhat meg a szülés?
Valószínűleg kicsit strapásabb az életed, mert ott a nagyobbik.
Én is sokkal többet keményedtem a másodikkal, a végén 3 hétig jóslóztam, mindkettő 38-on született.
Ha a méhszájad zárt, nem kell aggódni. Próbálj pihenni, amennyi belefér.
Minden jót!
A 2. babamat varva en ay elso hetektol kemenzedtem, loadagyi magneziumot szedtem es a koraszulessel is fenyegetett a doki, mert a 28. heten nyilni kezdett a mehszajam. Viszont a nagyobbik gyermekem is baba volt meg, dolgoznom is kellett, kozben koltozkodtünk, nem tudtam kimelni magam. 4 nappal szültem a kiirt datum elott, tovabb maradt bent a baba, mint az elso (o kereken 39 hetesen erkezett), pedig akkor agyon voltam kimelve es nem is tudtam, hogy mi az a haskemenyedes.
Szoval nalam nem volt összefüggés.
Szia!
A keményedéstől kinyílhat a méhszájad. Ha napi egyszer kétszer keményedsz az nem baj. Viszont ha sokszor egy nap vagy egész nap kemény irány a doki. Szedsz magnéziumot? Mert avval elvileg nem szabadna keményedned. Bár nekem is kemény egyfolytába... Azért szerintem kérdezd meg a dokid. Boldog babavárást. 35h km.:)
Úgy tudom 36. hétig hasznos Magnéziumot szedni, akár nagy dozisban is. Én főleg este felé keményedek, vagy ha elfáradtam. 1 órája bevettem a magnáziumot és már sokkal jobb. A 18. héten írta fel a doki 3x1 magnezii citricii 500mg.
33 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!