Azok velemenyere lennek kivancsi akiknek van fiu es lany is.
Hogyan ereztek magukat. Kuloombozo volt a terhesseguk? Nekem
egesz mas vol harmadik babankat varjuk. Es kivancsi lennek a
mas velemenyereis
Nekem van fiú ás lány is. Mindkettőnél mellfeszülés, fáradékonyság volt a tünet a kimaradt vérzés mellett. Egyikkel sem hánytam, nem voltam kívánós, mindkettővel jól éreztem magam, mindkettőnél a vashiányos vérszegénység volt az egyetlen gond. gyakorlatilag szerintem hasonló volt a két terhesség. A lányommal többet híztam, nagyobb baba volt,m int a fiam, ennek ellenére kipottyant belőlem, alig értünk be a kórházba, míg a fiammal 12 órát vajúdtam és vért izzadtunk, mire megszületett.
2015. júl. 27. 17:58
2/9 anonim válasza:
Teljesen egyformán kezdődött, a fiammal kicsit többet szédelegtem és hánytam. Amúgy tökegyforma volt végig.
2015. júl. 27. 18:18
3/9 anonim válasza:
1 fiam és 1 lányom van.
Fiú: semmit, de semmit nem éreztem. Csak a hasam nőtt és ennyi.
Lány: 14 hétig 0-24-ben hányinger, a lábam 1 méretet nőtt, visszér, aranyér, a hasam kb a 30. héttől már 10 m séta után le akart szakadni, nagyon - nagyon fájt, szeméremcsont fájdalom, vashiány, hajszál híjján cukorbetegség.
De szerencsére a lánynál a szülés sokkal jobb volt. :)
2015. júl. 27. 18:31
4/9 anonim válasza:
Bocs, hogy válaszolok, mert nekem két lányom van, viszont mindkét terhességem teljesen más volt. Egyikkel nagyon jól éreztem magam, nem volt szinte semmi tünetem. Másikkal minden előjött, olyan sz.arul voltam mint még soha...
No, de mégis egyneműek. :)
Úgyhogy ez bizony nem nem függő.
2015. júl. 27. 18:46
5/9 anonim válasza:
Nekem van egy kisfiam, a lanyom meg nem szuletett meg. A kisfiamnal semmi tunetem nem volt szinte, es ah egesz terhessegem is mondhatni problemamentes volt. A mostani terhessegemnel volt hanyas, hanyinger, zabaroham, korhaz, betegsegek, cukor,mindenfele paraztatasok. Szerintem most tobbet idegeskedtem mint mosolyogtam. Osszehasonlithatatlan volt a ket terhessegem. 36hkm
2015. júl. 27. 18:53
6/9 anonim válasza:
A fiammal nen hanytam sosem, gyumolcsot es dinnyet ettem ejjel nappal amikor szezonja volt, volt magas vernyomasom, kevesebb magzatvizem is.
Most lanyt varunk,10.hetig a wc volt a halotarsam, 23-24.hetig folyamatosan gorcsolgettem. Ugyanugy dinnyet es zoldseget kivanok egyfolytaban ja meg a csokit. Viszont normalis a vernyomasom es nem hiztam meg csak 4 kg-ot.
26.hetes vagyok.
2015. júl. 27. 19:29
7/9 anonim válasza:
Igen, ráadásul amikor különbség van, akkor is általában a fiút viselik jobban az anyukák. Ennél a kérdésnél is ezt olvastam a válaszokban, engem kivéve. Szóval erre sincs szabály. :)
2015. júl. 28. 11:40
8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszaitokat. Nagyon kivancsi vagyok mit rejteget a kis pocaklakom. Nemsokara kiderul.
2015. aug. 2. 21:48
9/9 anonim válasza:
Igen, kifejezetten. Mások mondták, hogy egész másmilyen voltam. Pl. a lányokkal többet aludtam, a fiúkkal ugráltam volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!