Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek fiu vagy lany?

Szerintetek fiu vagy lany?

Figyelt kérdés

[link]

15 hetes terhes vagyok , Az orvos szerint 99% hogy lany en meg is fiunak latom :)

Szerintetek?

2015. júl. 27. 15:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

ha kisfiú lenne, ilyen lenne

[link]

szabad megkérdezni milyen neveken gondolkodsz? :)

2015. júl. 27. 16:00
 12/24 anonim ***** válasza:
Nálam sokáig azt hitték hogy fiú leszek, de lány lettem. :)
2015. júl. 27. 16:03
 13/24 A kérdező kommentje:

Mennyi idos a a baba a kepen ? :)

Hat nem tudom igazabol valami kulonleges nevet szeretnek adni neki ezeken gondolkodtam:hanna , ozabella , tifanny de ha valaki tud valami kulonleges es szep lany nevet az megkoszonomm :)

2015. júl. 27. 16:17
 14/24 anonim ***** válasza:

Én megbíztam a dokiban és a szonográfusokban. Nekem már a 12.héten nagyon hallkan jegyezték meg,h lány. 16 hetesen aztán megint csak lányt mondtak pedig olyan kis dudorija volt alul,h azon gondolkoztunk a párommal,h lehet még is csak fiú lesz:-) de aztán valóban kislány lett (én is leány párti vagyok):-)

Nekem ezek a lány nevek tetszenek; Linett(kislányom neve),ha újra lányt szülök akkor Elina lesz talán! Nerina,Lilien,Bianka,Izabella,Léna,Mia,

Lia,Hanna,Emma,Elizabeth,Szamirah,Szonja,Szófia! Nadjából ennyi jutott eszembe,de sok szép és különleges név van még.

2015. júl. 27. 16:30
 15/24 Pogány Zsuzsi válasza:
32%
Túl sok már a nő Magyarországon így is.
2015. júl. 27. 16:31
 16/24 anonim ***** válasza:
Pogány Zsuzsi és?? :-) nem értem a hozzászólást,kérlek fejtsd már ki? :-)
2015. júl. 27. 16:49
 17/24 A kérdező kommentje:

Csutortokon megyunk a 19. Heti ultrahangra mert a kepek 15.heti UH kepek remelem ott is kislanyt mondanak majd mert lassan elkezdtem vasarolgatni a lanyos dolgokat persze csak ovatosan egy egy kis cipo sapka stb!

Persze hak

2015. júl. 27. 17:03
 18/24 anonim ***** válasza:

19-re

a Tifanny nekem tetszik :)

vagy Sophy vagy Evita vagy Angel

a linkelt uh-s képen a kisfiú 19 hetes

2015. júl. 27. 17:06
 19/24 anonim ***** válasza:
15 mostanság ritkaság számba megy, ha lány születik én úgy vettem észre, megint lehet majd verekedni a lányokért..
2015. júl. 27. 17:07
 20/24 A kérdező kommentje:
Ezek tenyleg nagyon szep nevek :)))
2015. júl. 27. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!