Szerintetek fiu vagy lany?
15 hetes terhes vagyok , Az orvos szerint 99% hogy lany en meg is fiunak latom :)
Szerintetek?
Mennyi idos a a baba a kepen ? :)
Hat nem tudom igazabol valami kulonleges nevet szeretnek adni neki ezeken gondolkodtam:hanna , ozabella , tifanny de ha valaki tud valami kulonleges es szep lany nevet az megkoszonomm :)
Én megbíztam a dokiban és a szonográfusokban. Nekem már a 12.héten nagyon hallkan jegyezték meg,h lány. 16 hetesen aztán megint csak lányt mondtak pedig olyan kis dudorija volt alul,h azon gondolkoztunk a párommal,h lehet még is csak fiú lesz:-) de aztán valóban kislány lett (én is leány párti vagyok):-)
Nekem ezek a lány nevek tetszenek; Linett(kislányom neve),ha újra lányt szülök akkor Elina lesz talán! Nerina,Lilien,Bianka,Izabella,Léna,Mia,
Lia,Hanna,Emma,Elizabeth,Szamirah,Szonja,Szófia! Nadjából ennyi jutott eszembe,de sok szép és különleges név van még.
Csutortokon megyunk a 19. Heti ultrahangra mert a kepek 15.heti UH kepek remelem ott is kislanyt mondanak majd mert lassan elkezdtem vasarolgatni a lanyos dolgokat persze csak ovatosan egy egy kis cipo sapka stb!
Persze hak
19-re
a Tifanny nekem tetszik :)
vagy Sophy vagy Evita vagy Angel
a linkelt uh-s képen a kisfiú 19 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!