Szerintetek fiu vagy lany?
Figyelt kérdés
15 hetes terhes vagyok , Az orvos szerint 99% hogy lany en meg is fiunak latom :)
Szerintetek?
2015. júl. 27. 15:26
1/24 anonim válasza:
Én speciel azt se veszem ki belőle, hogy ez egy baba :) Szerintem a nőgyógyász meg a szonográfus véleményét aligha fogja felülírni a gyk olvasóközöngége... de hátha, végül is, ki tudja... vastyúk is talál szeget
2/24 anonim válasza:
Szerintem azért az orvos (elvileg) többször kellett megállapítsa egy baba nemét, de ettől függetlenül elképzelhető, hogy téved... én konkrétan semmit nem tudtam kivenni a képből, nemhogy egy baba nemét :D ki tudja, lehet, hogy jó a megérzésed és tényleg kispasi. (öcsémről is a születése előtt két nappal mondta a doki, hogy anyuka mégsem kislány, ahogy előtte 5 hónapig állították :D)
3/24 anonim válasza:
pont takarja a köldökzsinór
de a zacsit lehetne látni, ha lenne..
szerintem is kislány, de írj majd később ha biztosabbat is tudsz
másik kép nincs esetleg?
vagy 12 hetes oldalnézeti UH?
4/24 anonim válasza:
Szerintem is kislány.
Kisfiút szeretnél? :)
5/24 anonim válasza:
6/24 anonim válasza:
többieknek: alulnézeti kép mintha bilin ülne
7/24 A kérdező kommentje:
Mert a kepen csak a ket laba van :)
En arra gondoltam lehet a koldokzsinort latom ..:)
Hat ha tud valaki segiten :))
2015. júl. 27. 15:32
9/24 A kérdező kommentje:
2015. júl. 27. 15:42
10/24 A kérdező kommentje:
Kislanytkislanyt szeretnenk :)
2015. júl. 27. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!