Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki használ szívhangfigyelőt...

Smileyka27 kérdése:

Aki használ szívhangfigyelőt segitene?

Figyelt kérdés
Honnan tudjatok biztosan h a babát halljátok és nem a szívhangotok?Tudom h a babáé sokkal gyorsabb de ha a szivemre teszem mivel ott kihallatszik a"bada-bumm"igy azt is lehet152nek szamolni....
2015. júl. 25. 10:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, ki mit hall, de én a hasamban csak a baba szívét és a köldökzsinór pulzálását hallottam, ami lassabb és halkabb volt mint a baba szíve.

:)

2015. júl. 25. 11:07
 2/9 A kérdező kommentje:
De állítolag a saját szivhangot is lehet hallani...csak ha ugyanugy mint ha szivemnél hallom akkor teljesen összekeverhető:(
2015. júl. 25. 11:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Én sosem kevertem össze. A babáé marha gyors volt, az enyém meg nagyon lassu.
2015. júl. 25. 11:25
 4/9 Picsusz ***** válasza:
Így van,nem lehet összekeverni.Sokkal lassabb a tiéd,mint a babáé.Ha halassz valamit,és nem vagy biztos benne,akkor tedd gyorsan a másik kezed a csuklódra,és hasonlítsd össze,hogy a tiéd e.Én sose kevertem össze.Amúgy a tied is szinte mindenhol hallható.
2015. júl. 25. 11:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Köldök alatt lent kezd el keresni mindíg, szinte a szemérem résznél. A baba szíve olyan mint egy gyorsvonat, a köldök pulzálása susogó de az is gyorsabb,az áramlásé is. Addig keress amig a gyorsvonatot nem hallod, nem fogod eltéveszteni :)
2015. júl. 25. 12:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2015. júl. 25. 13:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Még annyi ha hallgatom és közben hirtelen eltünik az csak ő lehet?
2015. júl. 25. 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A te szívhangodat a hasadon nem hallhatod. Én angelsound-ot használok, a sajátomat is meghallgattam, akkor amikor a mellemre tettem. Csak ott hallani. A picit már a 12. héten megtaláltam, teljesen lent a szemérem csontnál. Olyan, mintha lódobogást hallanál. Lesz még susogó hang, meg különböző hangok. De hamar felismered a lepény hangját, a baba szívét, és a köldökzsínór hangját. A pici nálam is mindig eliszkol, mikor végre megtalálom. Nem igazán szereti... :)

2015. júl. 25. 15:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Én inkabb ilyen gyors kopogast hallok...
2015. júl. 25. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!