Természetes, hogy sokszor úgy érzem éhes vagyok, aztán rágondolok a kajára és undorodom?
Figyelt kérdés
9. hetes vagyok, többször eszem, sok mindent megkívánok, de sokszor pár falat után elmegy az étvágyam...2007. nov. 5. 09:50
1/3 anonim válasza:
Szia! Ez teljesen normális én is igy voltam vele és még vagyok is igy lassan a vége fele:)Grat a babához:)35hetes kismama:)
2/3 anonim válasza:
Szerintem is normális, nálam is így volt, de én annak ellenére, hogy már nem kívántam a kaját mégis ettem, mert hanem jött a hányinger és az evés jobb megoldásnak tűnt. És bevált.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Én is így voltam vele, még a hűtőbe is alig tudtam benyúlni, de a 12. héttől egyre kevésbé jelentkezett ez a rosszullét. Próbálj meg olyan dolgokat enni, amitől nem undorodsz. Nekem ilyen volt a háztartási keksz, a banán és a tej. Volt egy hónap, hogy szinte semmi mást nem tudtam enni és ha eröltettem az evést mindent kihánytam, de azt mondta a doki, hogy ez nem baj, a baba úgyis elveszi, ami neki kell, azért próbálj meg sok folyadékot inni.
Gratula a babához és kitartás! (14. hetes kismama)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!