Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lent a pocak? Mit jelent...

Lent a pocak? Mit jelent pontosan?

Figyelt kérdés

Szombattól naponta tobbszor is észreveszem, hogy lent van a hasam, olyankor mintha csak a koldoknél kezdodne a hasam. De aztán vissza is kerul a "normál" magasságba.

Ez már jelenthet valamit? 39. hétben vagyok.

2015. júl. 20. 15:30
 1/2 anonim ***** válasza:
keszulodik a baba a szulesre nekem is igy volt 2 napra meg lett
2015. júl. 20. 15:36
 2/2 anonim ***** válasza:
29-én lesz 2 hónapja,hogy szültem, nekem a 35-36. hét körül kezdett leszállni a pocakom. Azt mondta a doki,hogy ez az első gyereknél már hetekkel a szülés előtt, a többedik szülésnél pedig vagy csak a szülés előtti 1-2 napon vagy a szülés megindulásakor történik meg. Igazából ez annyit jelent,hogy a baba feje/feneke beilleszkedett a medencebejáratba és nyomja le a súlya a hasad. Ilyenkor érezhetsz is kellemetlen,nyomó érzést ha ülsz. Nekem is volt,hogy napközben visszahúzódott a hasam és feljebb volt mint mondjuk reggel. Ezt nem tudom mitől volt,lehet,ahogy helyezkedett a kicsi úgy dudorodott a pocakom.
2015. júl. 20. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!