Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet szintelen, szagtal...

Mitől lehet szintelen, szagtalan és nagyon hig (vizszerű) folyás?

Figyelt kérdés

A múlthéten még zárva voltam. Azóta nem éreztem hogy valami változott volna. Érezni azt egyáltalán?

36hetes pocis

2008. szept. 4. 13:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1 hete volt egy ilyen fólyásom mind neked be is pánikoltam hogy magzatvíz.De nem az volt,szerintem te se ilyedje meg,ha még is félsz nem ártana egy ultrahang vizsgálat!!33 hetes kismami
2008. szept. 4. 14:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Szülés előtt már jellemző az ilyen. Na ne ilyedj meg, nem szülés előtt 3 órával, hanem hetekkel. Nekem is volt, én is féltem, hogy víz, de nem az volt.

Sajna ez ilyen, tisztasági betétet használj, és lassan meglesz a babó:-)

2008. szept. 4. 14:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Bár én még csak 30 hetes vagyok, nekem tegnap volt ilyen, megijedtem, ma reggel felhívtam a szülészetet (az orvosom szabin van), azt mondták, menjek be, megnézik! Elküldtek először Uh-ra, ott teljesen átlagos mennyiségű volt a magzatvíz, aztán vissza vizsgálatra, a méhszájam nekem zárva, viszont kissé gyulladt a hüvelyem, ami okozhatta, erre kaptam kúpot. Én azt javaslom, ha aggódsz, nézesd meg magad orvossal, velem legalábbis nagyon rendesek voltak! Jó egészséget, 30 hetes kismama
2008. szept. 4. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!