Mitől lehet szintelen, szagtalan és nagyon hig (vizszerű) folyás?
Figyelt kérdés
A múlthéten még zárva voltam. Azóta nem éreztem hogy valami változott volna. Érezni azt egyáltalán?
36hetes pocis
2008. szept. 4. 13:45
1/3 anonim válasza:
Nekem 1 hete volt egy ilyen fólyásom mind neked be is pánikoltam hogy magzatvíz.De nem az volt,szerintem te se ilyedje meg,ha még is félsz nem ártana egy ultrahang vizsgálat!!33 hetes kismami
2/3 anonim válasza:
Szülés előtt már jellemző az ilyen. Na ne ilyedj meg, nem szülés előtt 3 órával, hanem hetekkel. Nekem is volt, én is féltem, hogy víz, de nem az volt.
Sajna ez ilyen, tisztasági betétet használj, és lassan meglesz a babó:-)
3/3 anonim válasza:
Szia! Bár én még csak 30 hetes vagyok, nekem tegnap volt ilyen, megijedtem, ma reggel felhívtam a szülészetet (az orvosom szabin van), azt mondták, menjek be, megnézik! Elküldtek először Uh-ra, ott teljesen átlagos mennyiségű volt a magzatvíz, aztán vissza vizsgálatra, a méhszájam nekem zárva, viszont kissé gyulladt a hüvelyem, ami okozhatta, erre kaptam kúpot. Én azt javaslom, ha aggódsz, nézesd meg magad orvossal, velem legalábbis nagyon rendesek voltak! Jó egészséget, 30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!