Volt még valaki allergiás a zselére amit UH-kon meg CTG vizsgálatkor használnak?
Figyelt kérdés
Múlt héten volt az első CTG vizsgálatom, azonnal allergiás reakció lépett fel, este azt hittem megőrülök, annyira viszkedett a hasam. Kaptam rá valami krémet, talán picit enyhitett rajta, de még mindig csúnya. Ma sajnos a sürgősségin kötöttem ki vérzés miatt, ismét CTG, az allergia miatt másmilyen zselét használtak. Most itthon vagyok, úgy néz ki minden rendben, de meg őrülök annyira viszked a hasam, semmi nem segit. Van valami ötletetek?
28 hkm
2015. júl. 19. 18:01
1/2 anonim válasza:
Kalcium. Biztos múlik hamar! kitartást
2/2 anonim válasza:
Na hát 3 év után én lennék az első?! Amíg a heti ctgk voltak nem derült ki, mert nem viszketett annyira. És ráfogtam, hogy biztos feszül a hasam. Aztán szüléskor rajtam volt két órát max de lehet csak másfelet, és a helyén égő vöröses dudoros lett. Most 3 héttel a szülés elteltével még picit látszik a helye, és kb 1 hét volt amíg viszketett. A kórházban is meglepődtek rajta, szóval nem gyakori az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!