Akik utrogestant használnak, nálatok is volt ilyen?
én nem lombikos vagyok, de kaptam utrogestant. 2×2/nap. 12. hétig. nekem nem volt sárgás-barnás folyásom, csak fehér, ahogy oldódott a gyógyszer.
szerintem említsd meg a dokinak.
39hkm
meg látom szedsz még ösztrogént, clexant is (nem tudom, mi ez), lehet, hogy ezek együttes hatása is lehet a folyásod.
neked nem kellett aszpirin protect-et szedned?
Köszi az érdeklődést!
10.-én voltam a dokimnál. Előtte 2 naponta barnáztam. Mondtam megint a dokimnak, azt mondta hogy ne foglalkozzak vele, mert a bogyók marják ki a hüvelyfalat, mert olyan régóta használom. Másnaptól lecsökkentette 3X1-re. Ez múlthéten volt. Még 2X barnáztam de csak kb 1 órán keresztül. A héten már csak 2X1-et jövőhéten meg 1X1-et kell használnom és vége a bogyóknak. :)
A héten mióta 2x1-et használok még nem volt barnázás, csak a gyógyszer jön ki kicsit sárgás színben. Amúgy csinált tenyésztést is a doki az is jó lett. Úgy hogy remélem megoldódott a problémám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!