20 hetes vagyok, ma még alig éreztem a babát mozogni? Mert tegnap véletlenül ráesett a hasamra 1 flakon ásványvíz ami tele volt! Hivjam az orvosomat, mit csináljak nagyon félek?
Egy flakon viztol semmi baja nem lesz a bebinek. Regen az asszonyok kemeny fizikai munkat is vegeztek terhesen, es megis szulettek gyermekek. Itt mar olvastam olyat is, hogy valaki raesett a pocakjara, ugy hogy bekekult a koldoke korul, a babanak nem lett baja. Nyugibogyo! Nem kell ennyire vegigaggodni, vegigszorongni egy varandossagot, mert az a babara sincs jo hatassal. A bebik magzatburokban vannak, ami tele van folyadekkal es megvedi oket sok mindentol. Amig a burok epsegben van, addig a bebi biztonsagban van. Es ugye egy flakon asvanyviztol, ami, ha jol emlekszem arra, amit tegnap irtal, nem meterekrol zuhant rad, csak felborult a hasadon, nem fog megrepedni, es a babanak sem lesz semmi baja. 20 hetesen meg nem is mozog allando intenzitassal a kicsi. Vannak napok, amikor porog, aztan pihen. Ugyanugy, ahogy te is elfaradsz neha..... Szoval ne parazz, hanem koncentralj arra, hogy milyen szep allapotban is vagy.
Majd nehany het mulva, mar sokkal erosebben es intenzivebben fog mocorogni a babad.
Remelem, ez a nehany sor megnyugtat.
27,5 hetes mami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!