Császár után mikor jöhet a következő terhesség?
A két szülés közt minimum 18-20 hónapnak el kéne telnie, de inkább 2 évnek.
Miből gondolod, hogy ismét terhes vagy? 2 hónapos baba mellett ez extrém ritkán fordul elő, én a helyedben tesztelnék, és ha pozitív, akkor azonnal orvos. (És jó ha tudod azt is, hogy ha tényleg terhes vagy, akkor ez a baba az átlagnál kisebb eséllyel fog tényleg meg is maradni, vagyis sok erőt kívánok és egy ideig még ne éld bele magad a hamarosan bekövetkező kétgyerekes létbe. 12 hét után nagyot növekszik az esélye annak, hogy minden rendben lesz, és vigyázz magadra.)
Ez érdekes, mert 6 hétig nem is lehet szexelni, 2 hete eshettél leghamarabb teherbe és ha már tudod is, hogy terhes vagy, akkor az szép "mázli" volt.
Vagy te vagy az a kedves kérdező, aki a múltkor is megviccelt minket ugyanezzel a kérdéssel ? :)
Van egy barátnőm, akinek az anyukája 5 gyereket szült, mindegyiket császárral. Az első és a második közt összesen 1 év van. Okos, többdiplomás felnőttek már.
Az öregek szerint a természet úgy működik, hogy csak akkor van fogantatás, ha van esély a kihordásra ( más kérdés, hogy az ember sokféle módon manipulálta, manipulálja a természetet). Ne izgulj! Hetek telnek el mire akkora súlya lesz a méh, hogy a heg húzódhatna.
DE a 6 hét szex-tilalom nem véletlenül van! És utána min. 2 hónapot kellene védekezni! Én abortuszt nem mérlegelnék.
Sok erőt!
Szia!
Utolsó előtti vagyok. Tudod már, hogy ténylegesen terhes vagy-e? (egyébbként irigyellek, hogy nem bírtátok kivárni:), mega három gyerkőcért is.)
Üdv. 35 hetes, első babás km
Kedves Kérdező! Megírod mi lett veled végül? Remélem minden rendben ment! :)
4.babát váró, 3 császár utáni 5 hetes km vagyok, 10 hónapos a legkisebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!