26 hetesen fájdalmatlan görcs nélküli gyakori keményedések?
Figyelt kérdés
Kb 19 hetesen volt először keményedésem,aztán azóta néha van.tegnap délutàn volt egy családi veszekedés és utána kb 20 percen át be-bekeményedett a hasam bár órával nem mértem de elég gyakran.aztán elmúlt,utána is mocorgott,stb.ma reggel fürdésmközben kezdődött be-bekeményedett elég gyakran,aztán ülve elmúlt.ez azóta ilyen,fekve,ülve nem kemény,mozog,ha felállok és állok,járkálok,be-bekeményedik.nekterk volt ilyen?2015. júl. 18. 10:32
1/3 anonim válasza:
Igen, volt. Gyakran a baba mozgása okozza. Főleg ha semmit nem érzel mellé.
2/3 anonim válasza:
Nekem is volt, kicsit meg is ijedtem. Igen, pont 26 hetes terhesen ereztem ugyan ezt. Mar szinte ettem a magneziumot, es nem iagaz segitett, legvegso elkeseredettsegembe, megittam 1 dl voros bort, es attol jobb lett. (doki engedelyevel) Ha nincs kihatassal a mehszajra, akkor nem gond. Nekem allandoan ellenorzi, mert azota is van hogy neha neha bekemenyedik, de szerencsere eddig jol tart. Kopp-kopp-kopp :)
28hkn
3/3 A kérdező kommentje:
Jó volt tényleg a bor?na kipróbálom bár sosem iszok.köszönöm a válaszokat!
2015. júl. 18. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!