Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek köldök felett nyomja...

Akinek köldök felett nyomja vagy nyomta ki magát a babája, az a popsi vagy a fej volt? 35 hetes km

Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 13:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia en 36 hetes vagyok, mar be van fordulva a babam es nekem is mindig a kodokom korul van a pukli az a hata, es ha ilyen hoszukasan nyomja ki magat akkor az egesz hatat nyomja a hasfalamnak, 1 hete mutogatta a doki uhval.
2010. márc. 5. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:
szia én 34 hetes vagyok. Az én kisfiam is a köldököm körül dudorit rendszeresen. Már csak egy oldalon nyomja ki magát, a jobb oldalon van egy széles sáv, az a kis háta és a popója. Fej lent popi fent.
2010. márc. 5. 14:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én kislányom úgy feküdt, hogy a jobb oldalon nyomta ki a hátát (hosszúkás), a köldököm felett a fejecskéjét, valamint a kis kezeit is sokat és a bal oldalon, lent és a köldöknél is a lábait. Nekem végig faros volt (törökülésben csücsült).
2010. márc. 5. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!