3 abortusz után lehet egészséges kisbabam? Egyáltalán ki fogom tudni hordani?
Mielőtt el ítéltek olyan párkapcsolatban életem hogy sajnos muszaj volt az abortusz . Elég volt hogy en szenvetem nem akartam hogy egy ártatlan élet is. Azzal a férfival szakítottam. Es meg ismerkedtem mással. Nagy a szerelem: )
Most megint terhes vagyok és nagyon szeretnénk a kisbabát.
már ne haragudj de három abortusznyi idő kellett hogy rájöjj hogy az a pasi ilyen? Három ártatlan kis élet? gratulálok... Miért nem védekeztél ha nem akartál gyereket?
a kérdésedre válaszolva: vagy igen, vagy nem. Van akinek semmi baja nem lesz az abortusz után, és ismerek olyat aki utána lombikra járt, de nem tudta kihordani a babákat, mindig elvetélt. Ezt nem mondhatjuk meg neked előre. Lehet szerencséd lesz, lehet nem.
Lehetséges...
Védekezésről hallottál már?
Ne haragudj, de ilyen nincs.
Nincs olyan párkapcsolat, ahol muszáj az abortusz. Ha egy párkapcsolat neked nem felel meg, nem vagy köteles együtt maradni vele.
Ha te ebben a kapcsolatban mégis beléementél, hogy teherbe ejtsen, akkor már ne is haragudj, de buta vagy.
Egyébként lehet egészséges, csak kisebb az esélye, hogy egyáltalán ki tudod hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!