Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Többen írtátok, hogy szétrúgja...

Többen írtátok, hogy szétrúgja a baba a hasatokat, az én babám miért nem?

Figyelt kérdés
28 hetes vagyok, és látványos ahogy mozog a babám, és ha rugdos az nekem nem fáj, pedig látszik kívülről is. Van hogy kellemetlenebb, de csak ha befelé rúgdos. És az miért van, hogy most egy pár napja, nem igazán érzem rugdalni, inkább csak nyomkodja magát a pocakomnak, ilyenkor teljesen eldeformálódik a hasam?
2008. szept. 4. 10:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Te csak a szerencsésebbek táborába tartozol szerintem :)

Nekem 38 hetesen néha igen fájdalmasakat rúg már és néha majd' kitolja magát a bőrömön keresztül :)

Van amikor kicsit lassabbak, de ne aggódj, tuti be fog még pörögni és nem úszod meg ilyen könnyen :)

Boldog babavárást!

2008. szept. 4. 10:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem is nagyon látványos és aktív, annyira, h néha a városban vagy az orvosnál is megbámulják a pocakom, és jókat szórakoznak a bébikémen. Eddig egyszer fájt, de az apukája megkérte, h ne bántsa anyut, és azóta nem fordult elő ilyen. Komolyan.
2008. szept. 4. 10:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor ez nem jelenti azt, hogy baj van, csak lustibb. Szép babavárást Nektek!
2008. szept. 4. 10:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Várd ki a végét! Majd amikor már nem lesz akkora helye,neked is ki fogja rúgni az oldalad... :) Nekem valahogy a 29. hét körül kezdte az ilyen jellegű megnyilvánulásokat. Igaz akkor még csak heti egyszer-kétszer. Most a 36 héten már naponta többször is van olyan,hogy csak kapkodok a levegő után,mert olyan aktív a kis törpike...
2008. szept. 4. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!