Mitől lehet ez? Vajon beékelődött a kis feje már?
Figyelt kérdés
Már második este ill most éjjel is 1x előfordult h éreztem ahogy a babóca "fúr" lefelé-ezt gyakran szokta, ilyenkor kicsit bele-bele nyilalgat a hüvelyembe,ill.nagyon pisilnem kell-de MOST akkora fájdalmam volt,akkorát bele nyilalt h nagyon fájt,be is keményedett a hasam és szó szerint a kis fejét ki tudtam tapintani ott nagyon lennt!Beékelődött vajon?V mi lehetett ez?:-)))39 hetes kismama2008. szept. 4. 10:26
1/1 anonim válasza:
Szerencsés vagy, hogy csak egyet nyilallt bele, nekem tegnap egész éjjel ugyanez volt.
Igen, valószínűleg lement a kis fejecskéje, ma reggelre én is ki tudtam tapintani egész lent, mint te.
Már nem sok van hátra, könnyű szülést!!
38 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!