Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt hasonlo helyzetben...

Van itt hasonlo helyzetben levo anyuka, mint en?

Figyelt kérdés

Van egy 2 es fel eves kislanyom,akit mindennel jobban szeretek,csak egy baj van. Alapveto problemam a nevevel van. 2 neve van,de egyszeruen ma mar borzalmasan csicsasnak talalom mind a kettot. Raadasul a vezeteknevunk is duplabetus,ipszilonos vegzodesu,ami mellett sokkal jobban mutatna EGY letisztult,mindennapi nev.

Nagyon rossz ez a helyzet,es az az igazsag,hogy nem tudnam egesz eleteben ezeken a neveken szolitani.

Aki volt hasonlo helyzetben mit tett?

2015. júl. 16. 22:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem tudod megváltoztatni, csak bírósági úton. Azt meg nagyon nem kellene
2015. júl. 17. 21:06
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
9es vagyok. nekem is megírod? :)
2015. júl. 17. 21:58
 23/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Megírtam priviben, hogyan csinálnám és miért.

Semmi gond ezzel. :)

2015. júl. 17. 21:59
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
13-as vagyok, engem is érdekelne!köszi.
2015. júl. 17. 22:00
 25/28 anonim ***** válasza:
Nekem is megírod, léci.
2015. júl. 17. 23:53
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Én azt tudom javasolni, amit a többi hozzászóló is, találj ki neki egy becenevet, azon szólítsd.

Ha viszont meg szeretnéd változtatni a nevét, mindenképp azelőtt, hogy oviba iratod, nekem volt egy ismerősöm, akinek már nagyobb korában változtatták meg a nevét... hát szegényt amíg el nem ballagott, addig piszkálták a névváltoztatós dologgal :(

Egyébként mi a neve a kislánynak? Lehet, hogy nem is olyan szörnyű, mint amilyennek ezt te látod :)

2015. júl. 18. 09:40
 27/28 A kérdező kommentje:
Kiara Benita a neve.
2015. júl. 18. 23:36
 28/28 anonim ***** válasza:

De hát nagyon szép neve van! :) Nekem a Kiara is tetszik és a Benita is nagyon szép, együtt ugyan a kettő valóban soknak tűnik, no de más se használja mindkét nevét egyszerre :) Nekem például van egy Kiara nevű ismerősöm, őt Kiának szólítják, és van Benita nevű ismerősöm is, na neki vagy ezer beceneve van (Beni, Nitta, Netti, Eni, Beki, Bekka stb..)

Szóval szerintem egyáltalán nem gáz nevek, viselhetőek, őszintén szólva rosszabbra számítottam..:) Ennek ellenére, ha te úgy érzed, hogy nem passzolnak a kislányra a nevek, esetleg próbáld meggyőzni a párod, hogy változtassátok meg, ha hajthatatlan, akkor találj ki a kislánynak egy becenevet, szólítsd azon. :) Sajnos egyebet nem tudok tanácsolni.

2015. júl. 20. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!