Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes terhesen már látszani...

12 hetes terhesen már látszani szokott a pocak?

Figyelt kérdés
12 hetes terhes vagyok, de már szemmel láthatóan nagyot nőtt a hasam. Volt így valaki? Egy kicsit aggódok, hogy baj lehet. A magasság szerintetek befolyásolja azt, hogy kin milyen hamar látszik, mert én 155 cm vagyok és 48 kiló? Persze már magamra kaptam 2 kilót a 3 hónap alatt. :-)
2010. márc. 5. 07:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A lányommal is már korán látszott, illetve nem tudtam begombolni a nadrágokat. Most ikreket várok, 13 hetes leszek, egy nadrágot tudok begombolni, de leülni már abban sem tudok, úgyhogy a terhesnaciimat hordom, a pocim meg akkora, mint a lányommal 16-18 hetesen. Ha akarnám sem tudnám letagadni. Pedig nem híztam semmit!
2010. márc. 5. 12:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

szia.12 hetesen én még csak fel voltam puffadva,aztán 16 hetesen kezdett kismamásan gömbölyödni a pocim.azóta hordok kismamanacit is.én 165 centi vagyok,és 47 kilóról indultam.azóta már 63 kilónál tartok.

29+2 hetes km

2010. márc. 5. 17:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Én most lépek a 11. hétbe, de már egy hete inkább gumis derekú kismama nacit nadrágot hordok, mert rettentő kényelmetlenné váltak a nadrágjaim. Pár napja pedig már mindenki látja rajtam, hogy kisbabát várok, nem lehet tovább titkolni munkahelyen sem. Én 165 cm vagyok és 56 kg-val indult a terhesség, most 58 vagyok. Biztos puffadás is, de kőkemény a pocak és egyértelműen babavárósan néz ki, nem úgy, mintha meghíztam volna. Bár az első babám, de én nem aggódok, hogy valami baj lenne, mert tök jól érzem magam. Úgyhogy szerintem normális...
2012. jún. 9. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!