Renata_27 kérdése:
Tényleg össze lehet keverni szivhallgatoval a magzati szivhangot a pulzusunkkal szivveresunkel?
Figyelt kérdés
En ahhoz kepest amit irtok par perc alatt megtalalom...12hetes vagyok...amit talalok ütemes dobszerű152 minimum2015. júl. 16. 11:25
1/14 anonim válasza:
Akkor ügyes vagy. :) Össze lehet keverni, de nem csak a sajátunkkal, mert az ugye nem ilyen magas, hanem pl a köldökzsinór áramlással(azt hiszem). Pl mikor voltam a védõnõnél, kézi hallgatóval nézte, én azt hittem h már azt hallom, erre közölte h még ez nem az, hanem a placenta.Utána találta meg a babát.
2/14 A kérdező kommentje:
Hat olyan hangot talalok mikor youtubba beutom is ilyet ad ki...de akkor mar nem tudom...masnak tapasztalat?
2015. júl. 16. 11:52
3/14 anonim válasza:
Nekem még a doki is összekeverte a két szívhangot a kézi hallgatóval, szóval lehet.
4/14 A kérdező kommentje:
A tiedet meg az övét?
2015. júl. 16. 12:29
5/14 anonim válasza:
Én mint hozzá nem értő biztos összekeverném. Amikor védőnő nézte akkor azt hittem már a baba szívét halljuk és mondta, hogy ez a placenta, aztán mondta, hogy köldökzsinór és a végén a baba szíve. Egyszer azt is mondta, hogy bekever az enyém is. Hát nekem tök egyforma volt mind.
6/14 anonim válasza:
152-vel csak nem a tied. :)
Koldokzsinor tényleg lehet viszont, az nekem ilyen susogó szerű hang volt, még 23 hetesen is csak azt találtuk meg vedononel de az egy rossz régi szivhang hallgató amúgy..
7/14 A kérdező kommentje:
Nem susogo hang tisztan hallani....hat remélem hogy Őt hallom:)
2015. júl. 16. 13:21
8/14 anonim válasza:
Elsõ vagyok, nem mondtam h nem azt hallottad, csak h tényleg keverhetõ. Reménykedj h azt hallottad. De az tuti h nem a te szívverésed. Míg hallasz valamit, nagy baj nem lehet. :)
9/14 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos vagy:)
2015. júl. 16. 14:33
10/14 Picsusz válasza:
A placentának szerintem nincs olyan gyors üteme mint a kicsi szívének,nem?Én már 14 hetes korom óta megtalálom,már most a köldököm körül van,de egyből megismerek,gyors,lódobogás szerű.Milyen a placenta hangja?Az nem csak olyan susogó?19hkm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!