27 hetes vagyok és még nem volt semmi előtejszivárgásom. Ez normális?
Figyelt kérdés
2008. szept. 4. 09:17
1/3 anonim válasza:
nyugodj meg, teljesen normális. nem törvényszerű az előtej, van akinek egyáltalán nincs és mégis 1 évig is tudja szoptatni a babáját. de van olyan is,akinek már 7 hetesen van és mégsem tudja szoptatni később a gyermeket. nekem sincs még,bár még csak 21 hetes vagyok.
2/3 anonim válasza:
Az, hogy kinek mikortól szivárog az előteje (és szivárog-e egyáltalán), nem befolyásolja a későbbi szopit és tejmennyiséget (kivéve, ha terhesség alatt semmi változás nincs a ciciméretben-alakban). Az első babámnál már 9 hetesen volt előtejem, volt is tejem elég, most a másodikat várom, és 31 hetes vagyok, de még nincs. Ne aggódj! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.A mellem egyébként nőtt jócskán meg teljesen megváltozott.Sokan irják ezt az előtej témát és furcsa volt h nekem nincs.de most már megynyugodtam.
2008. szept. 4. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!