Egy másik vállalkozó átvette az irodát a mai nappal, ahol dolgozok és ő nem tart rám igényt 8 hetes kismamaként. Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Én az előző főnök kft-jével állok szerződésben,az új azt mondta sokba vagyok neki nem vesz át.Jelenleg táppénzen vagyok még,úgy volt hogy jövő héten már dolgozok.Most mit csináljak?2010. márc. 4. 18:34
11/11 anonim válasza:
Sajna arra semmilyen törvény nincs. Az új fönők dönti el, hogy átveszi-e az alkalmazottakat vagy sem. Sok helyen átveszik, de van olyan aki saját embereket hoz. Neki pedig nem kell egy plusz ember aki után fizethet úgy, hogy semmi hasznot nem hoz neki. Sajnos ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!