18+6 napos terhes vagyok. Az UH-on mindent rendben találtak, de 18+0 naposnak írták a méretei alapján. A méretek a következők: BPD 41 mm AC 132 mm Fl 24 mm. Van okom aggódni?
Figyelt kérdés
2008. szept. 3. 20:53
1/3 anonim válasza:
Nem kell aggódnod. Néhány nap lemaradást - ami egyébként az alábbi oldal szerint nincs is: [link] (zárójelben az átlagtól való normális eltérések vannak) - nagyon gyorsan behoznak a babák. Nem egyenletesen fejlődnek, egyszer gyorsabban, utána kicsit lassabban.
Boldog babavárást!
2/3 anonim válasza:
Semmi okod aggódni, ahogy az elöttem válaszoló is írta a babák nem egyformán fejlődnek és ez a pocakon kívül és belül is így van. Nekem is a terhességem elején, közepén mindig pár nappal nagyobbnak a végén meg pár nappal kissebbnek mondták és végül időre született és teljesen normál méretű lett a babám.
3/3 anonim válasza:
Ne aggódj, ez biztosan teljesen normális!
A kort úgysem tudják napra pontosan.
Összehasonlításként: az én eredményem: (19 hét 1 nap)
BPD: 44mm
FL 31mm
AC nekem nics ráírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!