17 éves vagyok, terhes. Az elmúlt napokban a fülembe ültették hogy elvehetik tőlem a babám ez igaz?
16 vagyok. 30 hetes kismama. 15 évesen lettem terhes. Senki nem veheti el a babád. Ha van párod és elmúlt 18 akkor ő lehet a baba gyámja vagy az édesanyád.
Ha gondolod irj üzenetet és kérdezz nyugodtan.
"senki nem veheti el a babád"
utolsó, ezt támaszd már alá nekem, légy oly kedves...
Gratulálok :) És hogy vagytok?
Egyébként ez tök érdekes, mert még sosem hallottam olyat, hogy egy babát fiúnak mondanak sokáig, és aztán kiderül, hogy mégis lány. Inkább az ellenkezője szokott előfordulni.
Köszönjük:).
Jól vagyunk. Szerencsés vagyok,mert nyugodt baba nagyon.
Én is csodálkoztam. 4D-s ultrahangon voltunk és ott derült ki,hogy lánykát várunk. Valószínűleg a köldökzsinórt láthatták és emiatt. A szülés elég nehéz volt,de pont jókor indult be,mert a zsinór rá volt tekeredve a nyakára.
Össze is házasodtatok végül? Folytatod a sulit is?
Gratulálok!
Köszönjük:) nem házasodtunk össze, úgy gondoltuk,hogy majd akkor ha a kicsi nagyobb lesz majd akkor. Az iskolát folytattam magántanulóként.:)
Most mekkora a babád? Ha van egy kis időd szívesen beszélgetnék veled.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!