Milyen érzés volt megtudni a Babátok nemét? Ma tudtam meg, hogy a 27 hetes Babám kislány, eddig nem mutatta meg!
Férjem kisfiút szeretett volna, én inkább kislányt, de az elejétől fogva éreztem, hogy pöpis lesz a baba. :)
A genetikai uh-on mondták meg, hogy kisfiú, mind a kettőnk sírt az örömtől.
köszönöm a sok aranyos választ!
nagyon jó volt olvasni a tapasztalatokat!
mi már nagyon vártuk, hogy megmutassa magát a kis Pici, csak a Párom sajnos most nem tudott velem lenni! :(
én nagyon fel voltam dobva, hogy ennyivel többet tudok már róla!
nagyon jó érzés!
én világ életemben iker kislányokat szerettem volna(persze reális esély nincs rá),és most várom a 2.fiam.
az 1vel úgy voltam,hogy jó,a nagy legyen a fiú.Aztán születése után 10hónappal úgy voltam,apa csináljunk egy kislányt.nem jött össze.lehet amiatt,hogy titkon belül beleszerettem a fiúkba.1000 lányért sem cserélném őket.persze a szívem összeszorul,hogy nem vásárolhatok fidres fodros kis rucikat,de majd a 3.nak :-)
Hát én a 18.heti genetikai UH tudtam meg, folyt a könnyem
ott benn az asztalon.Én azt hittem h kislányom lesz.
Aztán sirva hivtam fel a nagylányom h fiú lesz:)De azért fura volt mert örültem is. De sirtam, hogy akkor most hol a Hanna:). Aznap vettem egy rakás világoskék cuccot, és vártuk a kisfiam. A terhesség végére el is fejetettem h lányt akartam. Azóta 15hónapos a kisiam:) és ö a szerelmem:)
És várjuk a tesót, 11hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!