Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzés volt megtudni a...

Milyen érzés volt megtudni a Babátok nemét? Ma tudtam meg, hogy a 27 hetes Babám kislány, eddig nem mutatta meg!

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 15:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Férjem kisfiút szeretett volna, én inkább kislányt, de az elejétől fogva éreztem, hogy pöpis lesz a baba. :)

A genetikai uh-on mondták meg, hogy kisfiú, mind a kettőnk sírt az örömtől.

2010. márc. 4. 17:41
 12/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a sok aranyos választ!

nagyon jó volt olvasni a tapasztalatokat!

mi már nagyon vártuk, hogy megmutassa magát a kis Pici, csak a Párom sajnos most nem tudott velem lenni! :(

én nagyon fel voltam dobva, hogy ennyivel többet tudok már róla!

nagyon jó érzés!

2010. márc. 4. 18:40
 13/15 anonim ***** válasza:

én világ életemben iker kislányokat szerettem volna(persze reális esély nincs rá),és most várom a 2.fiam.

az 1vel úgy voltam,hogy jó,a nagy legyen a fiú.Aztán születése után 10hónappal úgy voltam,apa csináljunk egy kislányt.nem jött össze.lehet amiatt,hogy titkon belül beleszerettem a fiúkba.1000 lányért sem cserélném őket.persze a szívem összeszorul,hogy nem vásárolhatok fidres fodros kis rucikat,de majd a 3.nak :-)

2010. márc. 4. 20:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát én a 18.heti genetikai UH tudtam meg, folyt a könnyem

ott benn az asztalon.Én azt hittem h kislányom lesz.

Aztán sirva hivtam fel a nagylányom h fiú lesz:)De azért fura volt mert örültem is. De sirtam, hogy akkor most hol a Hanna:). Aznap vettem egy rakás világoskék cuccot, és vártuk a kisfiam. A terhesség végére el is fejetettem h lányt akartam. Azóta 15hónapos a kisiam:) és ö a szerelmem:)

És várjuk a tesót, 11hetes vagyok

2010. márc. 4. 21:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Már mikor megtudtam hogy terhes vagyok, azt mondtam lány lesz. Nem is hívtam máshogy. Apa is nagyon lányt akart, mégis középidő fele Bencézte. Mondtam neki, hiába Bencéz, kislány. 27 hetesen kiretült, tényleg kislány, abbamaradt a Bence, Fannizta végig, aztán Alíz lett belőle. Most megint terhes lettem, azt mondtam tuti fiú, mert nem olyan a terhességem mint a lányommal. 8 hetesen közölték: ikrek. Hát ezért nem olyan mint a lányommal! Most már nem tudom, a lányomnak öcsikéket mondok, de csak lány neveken gondolkodom, úgyhogy nincs megérzésem most. Apa lányokat akar változatlanul. 13 hetes leszek, és nagyon kíváncsi vagyok, egyátalán arra is hogy egy-vagy kétpetéjűek, mert abban sem biztosak. :-( De egészségesek eddig minden ok, és ez a lényeg!:-) Nagyon boldog babaváráts mindenkinek!
2010. márc. 5. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!