Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális az hogy 30 hetesen...

Normális az hogy 30 hetesen naponta többször bepisilek?

Figyelt kérdés
Tizpercenkét néhány csepp, nappal betét éjjel pelus, ez normális?
2015. júl. 11. 11:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
28%
Mondjuk szerintem elég szégyen,hogy ahelyett,hogy orvoshoz fordulnál inkább pelenkát raksz a segged alá,hát nem tudom,ez elég kiábrándító.Nem azzal van a gond,hogy ilyen problémád van,ez meg esik sokakkal,de lehet tenni ellene,tb-re kiírják az intim tornát,ingyenes a kórházakban,de van fizetős Kriston is,később meg ha megmarad a probléma akkor van fájdalom mentes intim lézer,ez teljesen szelíd módszer,de fizetős,vagy tb-re műtét,de könyörgöm tegyél már ellene,meg keressed a megoldást,ami nem az,hogy pelenkával alszol.Egyenlőre még biztosan nem...
2015. júl. 11. 13:07
 12/17 anonim ***** válasza:
49%

Kedves kérdező!

Én elhiszem, hogy "Mostanában egy olyan algorimuson dolgozol ami optimizálja a hibrid fémstrukturák terhelésének a nem lineáris leoszlását."

De hogy írni nem tudsz és a poént sem érted, az gáz.

2015. júl. 11. 14:31
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem,meg olyan kamu az egesz,ahogy van!
2015. júl. 11. 15:17
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem , nem én vagyok 30 hetes.
2015. júl. 11. 17:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Sok kismamának van ilyen problémája, nem vagy egyedül. Ennyi idős terhesen már én is pelenkát vettem fel, de nappalra is. És több ismerősöm is volt ezzel így. Az intimtorna jó dolog, de az csak hosszútávon nyújt egy kis segítséget, nem egyik napról a másikra. Ha el akarsz távolodni a wc-től, nem csak otthon kuksolni, mert becsurog, akkor a pelenka a legegyszerűbb megoldás.
2015. júl. 11. 19:26
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönüm 15, tudod a legtöbben intim tornáztatnának
2015. júl. 12. 04:09
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
miért nem jársz, jártál intimtornára? nagyon fafeju vagy kérdezo....de ha neked ez a megoldás illetve az, hogy 45 évesen is már pelenkát kell hordanod, ám legyen. nekem mindegy.
2015. júl. 12. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!