Nem végezték el még nálam a toxoplazma vizzgálatot, most a 23. hétben járok, és nagyon megijedtem. Késő, ha most végzik el?
Figyelt kérdés
Van egy kiskutyám, nem jár be a lakásba, de én etetem. Amennyire csak lehet vigyázok.2008. szept. 3. 17:37
1/4 anonim válasza:
Kérésre végzik el. Még nem késő, bár szerintem nem lesz baj. a macskák ürüléke a veszélyes és a mosatlan zöldség-gyümi. Meg a nyers hús. Azért csináltasd meg, megnyugszol!
2/4 anonim válasza:
Nagyjából felesleges is elvégezni. Ez is egy olyan dolog, amit nagyon felfújnak...
A toxot elsősorban macska terjeszti, annak is a széklete. Az, hogy te eteted a kutyát, és gonolom utána kezet mosol, nem jelent semmi rosszat. Nekem a macska az ölemben nőtt fel, mert nem tudtam még, hogy babás vagyok, ráadásul negatív vagyok toxora és semmi bajunk nincs:-)
Megcsinálják a vizsgálatot, elmehetsz, de kár érte pénzt adni...
3/4 anonim válasza:
Nem kerül pénzbe.Egész egyszerűen a doki vagy a védőnő amikor laborra küldi a véred,amit kérésre is levesznek, akkor egy ixel többet rak a lapra.Csak azt hiszem 2 hét kb. mire megjön az eredmény.
4/4 anonim válasza:
Szerintem el kell végezni a toxoplasma szűrést,nálam is 23.hét után csinálták meg nincs macskám,de kutyusunk van.az érték nagyon alacsony lett,de gyógyszert kell szednem a terhesség végéig.Ami a babát védi a fennálló fertőzéstől.
36 hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!