Inszeminációhoz elegendő a 3 millió/ml spermaszám?
Egy hónappal ezelőtt volt spermavizsgálat a férjemnél.
A következő vizsgálatnál, remélem jobb eredményeket kapunk a kezelések után.
Ha mégsem lesz lényeges javulás, akkor megpróbálkoznánk az inszeminációval. Csak nem tudjuk, hogy mennyi szükséges ahhoz, hogy a doki még bevállalja.
Én úgy tudom, hogy elég, mert az inszemnél az a lényeg, hogy ne 0 legyen, hanem azért legyen valami, amiből a legegészségesebbeket kiválogatják, és azokkal végzik a befecskendezést...
Sok sikert!
Már bocs, 2. de közel lehet nulla, itt az oldalon is volt egy lány, akinek a párjánál párszázan voltak, és a dokija nem esett kétségbe...
De biztos dokija válogatja..
Igen, dokija válogatja. Én is csak azt mondom, amit másoktól hallok: 2 millióval már gyakorlatilag sterilnek számít a férfi (sajnos), és a lombik jön azonnal szóba.
Inkább kivétel, mint szabály, amit azt hiszem, tegnap leírt egy anyuka: ha jól emlékszem, fél millió volt a spermaszám, a doki meg se akarta csinálni az inszemet, de sikerült rábeszélni, és anyuka már félidős terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!