Mi a velemenyetek? Szerintetek van benne igazsag?
Figyelt kérdés
Ha allatot, vagy valamilyen targyat, esetleg gyumolcsot fogtok a hasatokhoz terhesseg alatt akkor "foltos" lessz a gyerkoc bore? Vagy ez csak amolyan varosi legenda, babona?2010. márc. 4. 11:03
1/13 anonim válasza:
Ha így lenne, ruhát sem lehetne hordani, mert mintás lesz a gyerek! Ugyan már!!!!
2/13 anonim válasza:
Az én kutyám folyamatosan a hasamhoz bújik, és fülel, hogy mi zajlik odabent. Akkor ezek szerint a babámnak németjuhászmintás lesz a bőre?? :D :D
3/13 anonim válasza:
Nálunk a fekete cicánk szokott hallgatózni a pocakomnál:) 2 hete meg megharapta a kezemet egy kutya. Nagymamám is azzal jött, hogy lyukas lesz a gyerek keze:) Én ezeket nem veszem komolyan. Akkor ezek szerint sosem hagyja majd el a kulcsait, mert a kezébe bele tudom majd akasztani? Ugyan már!
4/13 anonim válasza:
Szia nekem volt tini koromban egy barátnőm akinek egy kisnyúl formájú anyajegy volt oldalt a hasán olyan volt mintha oda lett volna tetoválva az anyukája mikor terhes volt azt nem tudom milyen hétben voltak kirándulni és rá találtak a kis vad nyulakra és egyet magához szorított ott babusgatta a hasán és hát így lett a barátnőmnek nyuszi alakú anyajegye és még tudok egy esetet nagymamámnál voltam és az ottani barátnőmnek a testvére volt terhes szedték a szilvát és egyszer csak játékból el kezdtek vele dobálózni és az egyik szilva elkapta a pocakját és a kislányának lett egy szilva alakú anyajegy az arcán szerintem nem csúnya dolgok és nem kell tőle félni biztos nem mindenkinél fordul elő ilyesmi
5/13 anonim válasza:
XD nekünk pulink van és a lányom raszta hajjal született :D vigyááázzz:D
6/13 anonim válasza:
ezt komolyan kérdezted vagy csak szörnyen unatkozol? Ne haragudj, de nem hiszem el, hogy ennyire buta vagy!
7/13 anonim válasza:
Jézusom!!!!A két csincsillám állandóan az ölemben ül!!!!Hogy fog vajon kinézni a kislányom:)))))))))Ez akkora butaság!!!!És ráadásul rengeteg ilyen kérdés van!!!!
8/13 anonim válasza:
Ezek szerint ha pepita ruhában járkálok, akkor pepita lesz a gyerek bőre? És ha barna a kutyám szőre, és őt ölelgetem, akkor a gyerek is barna lesz, pedig anyja-apja szőke és porcelánfehér bőrű?
Anyám, tiszta középkor... Te ezt tényleg elhiszed? Ugye nem? :-)
9/13 A kérdező kommentje:
Nem hiszek ensem az ilyenekben, inkabb csak mulattat, csak kivancsi voltam mas hogy van vele :)))
2010. márc. 4. 13:40
10/13 A kérdező kommentje:
Jajj amugy nekem is van egy kutyusom es imadom es orokke olelgetem, ugyhogy nem hiszek benne, csak szorakozaskent irtam a kerdest, hogy lassam ki mit gondol. :)
2010. márc. 4. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!