Más is puffad 6 hetesen? Mit csináljak, hogy enyhüljön?
Figyelt kérdés
Már nagyon kerülöm a puffasztó ételeket, egy kicsit jobb lett azóta, de így is puffadok...2010. márc. 4. 10:56
1/9 anonim válasza:
Szia!
Hát, akkor mást nagyon nem tudsz tenni ellene, ez ezzel jár.
2/9 anonim válasza:
mi lesz veled később??? Miből gondolod hogy a terhesség miatt puffadsz?:DDD
3/9 anonim válasza:
Nekem is ugyanez volt, pedig nem is ettem puffasztó dolgokat, és nem is voltam soha hajlamos puffadásra. Kb a 12. hétig tartott, aztán megszűnt.
4/9 anonim válasza:
Nekem a gyomrom ég nagyon :( 7 hetes vagyok.
Ha ez megnyugtat, pár hét és elmúlik a puffadás. Természetesen jön helyette már remek terhestünet :)
Gratu a babádhoz!
5/9 anonim válasza:
Puffadni is fogsz, ez a terhességgel jár. Nem tudsz mit tenni.
lesz még ez rosszabb is. :-)
6/9 anonim válasza:
Nekem kis székrekedésem is volt, nagyon rossz érzés volt. Nekem az Activia joghurt vált be, és a rostos dolgok. Napi egy activiával egész jól érzem magam nem reklám de tényleg segített. Doki mondta székrekedésre esténként egy kiskanál oliva olaj-persze ha birod- az fellazítja a székletet. (11 hetes 4 napos)
7/9 anonim válasza:
Az első trimeszterben én is borzasztóan puffadtam, a hasam is elég nagy volt már akkor is. Azt hallottam, hogy a borsmenta tea segít rajta, szoktam is inni, és szerintem használ. De biztosan van más gyógytea is erre, kérdezd meg egy drogériában. 19 hetes kismama
8/9 anonim válasza:
Borsmentát lehet,de fodormentát nem!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat! Megkérdeztem a dokimat is és most leírom, mit mondott, csupán azért, hogy másnak is segíthessek, aki ezzel küszködik. Tehát: azt mondta, hogy ilyenkor sokkal több a gyomor- és a bélnedv, az okoz puffadást és a sok hideg innivaló enyhíti. Kipróbáltam, tényleg jobb. Ez se oldja meg teljesen, de jobb tőle.
2010. márc. 16. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!