Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is puffad 6 hetesen? Mit...

Más is puffad 6 hetesen? Mit csináljak, hogy enyhüljön?

Figyelt kérdés
Már nagyon kerülöm a puffasztó ételeket, egy kicsit jobb lett azóta, de így is puffadok...
2010. márc. 4. 10:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát, akkor mást nagyon nem tudsz tenni ellene, ez ezzel jár.

2010. márc. 4. 11:23
 2/9 anonim ***** válasza:
mi lesz veled később??? Miből gondolod hogy a terhesség miatt puffadsz?:DDD
2010. márc. 4. 11:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez volt, pedig nem is ettem puffasztó dolgokat, és nem is voltam soha hajlamos puffadásra. Kb a 12. hétig tartott, aztán megszűnt.
2010. márc. 4. 11:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem a gyomrom ég nagyon :( 7 hetes vagyok.

Ha ez megnyugtat, pár hét és elmúlik a puffadás. Természetesen jön helyette már remek terhestünet :)

Gratu a babádhoz!

2010. márc. 4. 12:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Puffadni is fogsz, ez a terhességgel jár. Nem tudsz mit tenni.

lesz még ez rosszabb is. :-)

2010. márc. 4. 13:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem kis székrekedésem is volt, nagyon rossz érzés volt. Nekem az Activia joghurt vált be, és a rostos dolgok. Napi egy activiával egész jól érzem magam nem reklám de tényleg segített. Doki mondta székrekedésre esténként egy kiskanál oliva olaj-persze ha birod- az fellazítja a székletet. (11 hetes 4 napos)
2010. márc. 4. 14:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Az első trimeszterben én is borzasztóan puffadtam, a hasam is elég nagy volt már akkor is. Azt hallottam, hogy a borsmenta tea segít rajta, szoktam is inni, és szerintem használ. De biztosan van más gyógytea is erre, kérdezd meg egy drogériában. 19 hetes kismama
2010. márc. 4. 23:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Borsmentát lehet,de fodormentát nem!
2010. márc. 7. 10:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat! Megkérdeztem a dokimat is és most leírom, mit mondott, csupán azért, hogy másnak is segíthessek, aki ezzel küszködik. Tehát: azt mondta, hogy ilyenkor sokkal több a gyomor- és a bélnedv, az okoz puffadást és a sok hideg innivaló enyhíti. Kipróbáltam, tényleg jobb. Ez se oldja meg teljesen, de jobb tőle.
2010. márc. 16. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!