Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Járt így már valaki most...

Járt így már valaki most komolyan?

Figyelt kérdés

Szóval 11. hétben missed ab-om volt! Már a terhesség alatt is a végbélnyílásomnál kijöttek valami szemölcs félék, de a terhesség megszakításom már 6 hete volt és még mindig nem múltak el! Valahogy lehet házilag kezelni,és ha igen, mivel.

A másik kérdésem, hogy a terhességem inszeminációval sikerült, és a következő terhesség csak inszeminációval lehet ismét, vagy természetesen is esett-e már teherbe magzatelhalás után. Bocsánat a hosszúságért! A válaszokat pedig köszönöm!

2010. márc. 4. 10:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

1. Konkrétan szemölcs, vagy kidudorodás? Mert az lehet pl aranyér is.

2. Ha inszemmel történt a terhesség elindítása akkor van valamilyen jellegű probléma, ami miatt természetes körülmények között nem tudsz teherbe esni. A spontán terhesség létrejötte sem lehetetlen, de sokkal valószínűbb az újabb inszem.

2010. márc. 4. 10:16
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia

Konkrétan mint a futószemölcs a nyíláson körbe sok pici!

2010. márc. 4. 10:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, mondta a doki, hogy lehet, hogy ismét inszem kell! Egyébként azért kellett, mert összeférhetetlenség van, tehát a spermát megöli a szervezetem idő előtt! Még adunk egy hónap esélyt a természetes fogantatásnak, de utána ismét bele vetjük magunkat az inszembe! Köszönöm a választ
2010. márc. 4. 10:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

1 vagyok. A szemölcs miatt akkor érdemes lenne egy bőrgyógyászt felkeresned. Nem vagyok szakember, de sok pici szemölcs az lehet valami betegség előfutára is.

Remélem a következő terhességed problémamentes lesz, sok sikert hozzá!:)

2010. márc. 4. 10:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A terhesség előhozhat ilyen jellegű dolgokat,nekem volt,de csak 1 db a végbél nyílástól kb 3 cm-re.Nekem gyorsan nőtt,szülés után sebészileg levették,akkor már cseresznyényi volt.De ha neked több kisebb van akkor lehet ecsetelni,attól elmúlik.Bőrgyógyászatra kell elmenni vele,ott kezelik.Egyébként jóindulatú,nem is szemölcs,hanem fibroma.
2010. márc. 4. 10:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Létezik a nemi szerveknek szemölcse ezt Condylomának hívják.Keress rá a google képkeresőben és ha olyanod van menj vele orvoshoz.Podofilinnel kezelhető és probléma nélkül gyógyul.

Eü-s

2010. márc. 4. 10:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem már volt tapasztalatom ilyen futó szemölcshöz. A nőgyógyász tud rá adni ecsetelőt amitől elmúlik, csak vigyázni kell mert elfertőzheted vele a partneredet is, aztán meg oda-vissza és nehezen múlik majd el.
2010. márc. 4. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!