Étvágytalanság terhesen?
7 hetes várandós vagyok. Mindenhol azt olvasom, hogy milyen kívánósak a kismamák és mennyit bírnak enni! Na én több hete az ételre rá sem bírok nézni. Úgy kell magamba erőszakolni valamit. Pedig nincs hányás, csak néha émelygek mégsem kívánom az ételeket. Ha ránézek akkor kavarodik fel a gyomrom.
Normális ez? Más is van így ezzel?
Én a 21. hétig voltam étvágytalan. Csak épp azért ettem, hogy ne haljak éhen. :) Fogytam is 5 kg-ot.
Azóta sem vagyok kívánós, de legalább már nem erőltetés kérdése a kajaügy. Napi 3-szor tudok enni, esetleg plussz kis gyümölcs vagy joghurt.
De olyan még nem volt, hogy megkívántam volna valamit, hogy nekem az most rögtön kell...
A napi egy főtt kajára azért törekedj! És szedj vitamint!
27 hetes kismama
Én a végén a kilencedik hónapban voltam étvágytalan, addig ettem mindent, ami jól esett. Szülni is úgy mentem, hogy reggel bírtam enni 1 szelet vajas kenyeret, a férjem meg csodálkozozz, hogy honnan volt erőm a szüléshez (éjjel szültem)
Én nem voltam kívánós, de voltak napok nekem is az elején, hogy nem tudtam enni, de erőszakolni sem szabad magadba a kaját!! Így megundorodsz mindentől! Tényleg ami legelőször eszedbe jut, hogy megennéd, legyen az egy szelet torta, akkor azt edd, de ne erőszakold a kaját, mert azzal csak ártasz.
Kellemes babavárást!:)
5hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!