Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy őt éreztem?...

Lehetséges, hogy őt éreztem? 13+3 hetes vagyok, és olyan pici csikizést éreztem néhány másodpercig.

Figyelt kérdés
Egymás után 2szer is, kb.1/2 perces különbséggel. Soha nem éreztem hasonlót, és magam sem hiszem, hogy ő lenne, mert még korai, szerintem. Nem görcsölés, és nem is a szelek okozta bugyborékolást éreztem, csak mintha egy pihével megcirolgaták volna egy ponton a pocit. A köldök alatt, kicsit jobboldalt, nagyon furcsa volt.
2008. szept. 3. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:
miért ne lehetett volna?Én mindkét babámat nagyon korán éreztem.Ha úgy érzed ezt ő csinálta,akkor hidd el ő volt!
2008. szept. 3. 14:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Első baba, ezért nem tudom, hogy mit kellene éreznem....Én szerintem túl korai, de viszont annyira furcsa volt, hogy ......huuuu
2008. szept. 3. 14:36
 3/7 anonim ***** válasza:
ha köldök alatt volt, akkor bizony ő volt. Én is kb ilyenkor éreztem először.
2008. szept. 3. 14:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Bár a nemét még sajnos nem tudjuk, de hallottam olyat, ha korrán érzi a kismama lány születhet. Mindegy, hogy milyen nemű lesz, már mindkét nevünk meg van.
2008. szept. 3. 14:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is korán éreztem és bizti Ő volt,mert mikor 12 hetesen mentem UH-re mondtam a dokinak,hogy jobb oldalt nézze én ott éreztem :)

A lány nem tudom mennyire igaz,de én azt szeretnék :)

2008. szept. 3. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:
2.válaszoló vagyok. nekem kisfiú lesz,mégis éreztem már jó korán őt
2008. szept. 3. 15:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. és esetleg emlékszel , hogy melyik oldalon mozdult meg először?
2008. szept. 3. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!