Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi volt az oka, hogy veszelyez...

Mi volt az oka, hogy veszelyeztetet terhes elttel?

Figyelt kérdés
ezt magandokival meg lehetne beszelni, hogy szeretnek igy tpenzre menni?
2015. júl. 6. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Streptococcus fertőzés. De én mondjuk csak most a 8dik hónaptól leszek otthon.
2015. júl. 6. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
A második terhességem elején és végén voltam veszélyeztetett. Az elején vérzés, görcsölés miatt feküdnöm kellett. A vég a baba fekvése miatt.
2015. júl. 6. 19:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Az elején vérzés miatt lettem az. Első trimeszter végével vissza is mehettem dolgozni.

És igen, gyakran valamilyen indokkal veszélyeztetetté tesznek ha kéred, ki milyem ezzel kapcsolatban.

2015. júl. 6. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha kéred tud indokot találni. Csak azért beszéljétek meg miért is ad javaslatot tpre, hogy te is tudd és később gond legyen belőle.

Én alapból így kezdtem mindkettőt. Egyrészt mert már csak 1 petefészkem van, ill. mindkettő előtt próbálkoztunk természtesen, de elment a 6-8. héten, igy clostillal kellett rásegíteni. Ennek ellenére az elsővel majdnem végig dolgoztam, viszont a másodikkal nem tudtam volna, folyamatosan rosszul voltam, tenyésztésem nekem is rossz lett, sokat keményedtem... igy a 14. héttől kiírt fenyegető vetélés miatt. Igazából nem kellett sok mindent másképp csinálnom (pl fekvés ....) csak jobban figyelni magamra.

Tehát alapban az hogy veszélyeztetett terhes vki még nem tpre jogosító.

2015. júl. 7. 11:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt előtte egy vetélésem a 10. héten.

Egyébként a munkahelyem is olyan, ami nem egy kismamának való, úgyhogy egyből felvettek táppénzre, kérés nélkül.

2015. júl. 7. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!