Megírnátok jelenleg milyen jó akciók, promóciók, klubtagságok vannak kismamåknak amikkel termékeket és kuponokat kapok? Pl. Alma gyógyszertár promós csomagjáért most regisztráltam, dm baba-mama program. Ilyenekre gondolok.
Kedves eső válaszoló.Nem is értem,hogy ilyet hogy mertél írni.Semmi potyalesésről nincs szó.Én is az első babámat várom,és képzeld én is kértem már ki ingyenes csomagot,és úgy örültem neki,hogy végre hosszú 6 év után én is megkapjam a kis babacsomagot!
Kedves kérdező.Engem is érdekelnének ezek,mert eddig csak az edeskisbabam.hu oldalról kaptam csomagot.A védőnőtől még kaptam kupont a Tégel babaáruházba,de ott még nem kértem ki. 18hkm
Kedves kérdező!
Az alma gyógyszertáras csomagba kellett hogy legyen rossmanó kártya, amit a rossman üzletekben lehet használni. Neten kell a rossman oldalán regisztrálni és kapsz rá egy egyszeri 10%-os kedvezményt minden babatermékre. (két munkanap míg rákerül) Plusz kéne mellette lennie egy füzetkének aminek a hátuljából ki lehet vágni egy 15%-os babydream kupont. Én szeretem ezt a márkát. lapból sincsenek horror árba a termékeik és hozzák az elvárt minőséget is. A kupon összevonható a kártyakedvezménnyel így ha ilyen márkájú cuccokból veszel meg mindent ami kell, kapsz rá 25% kedvezményt ami már jócskán megéri. Érdemes kihasználni.
Jó baba várást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!