Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16. hétben lévő kismamának...

16. hétben lévő kismamának mire kell figyelnie nyaraláskor?

Figyelt kérdés
Horvátországba fogunk menni autóval, és szeretnék informálódni mire is érdemes oda figyelni mind az utazás, mind a nyaralás közben. Előre is köszönöm:)
2015. júl. 6. 10:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Igazából semmire. Normál keretek között mindent lehet!
2015. júl. 6. 10:43
 2/7 anonim ***** válasza:
A szokásosra csak. Ugye több folyadék, dél és 3 között jobb kerülni a napot, ilyen alapdolgok ami nem terhesekre is igaz. Azért én a hasam annyit nem suttetnem mint nem terhesen, talán annyi.
2015. júl. 6. 10:51
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem semmire.... csak, amit leirtak és mindenkinre vonatkozik, sok folyadék és ne égesd szét magad a napon.
2015. júl. 6. 10:53
 4/7 anonim ***** válasza:
40%

Az úton álljatok meg többször, nyúztóztad ki a lábad. Igyál sokat, ne felejts el enni.

Nem árt óvatosan bánni a tengeri herkentyűkkel, megbízható étteremben egyetek, nehogy ételmérgezés/hasmenés legyen a vége.

A túlzott napozást kerüld (pigmentfoltok alakulhatnak ki), használj napvédőkrémet, kalapot.

Kb. ennyi.

2015. júl. 6. 11:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget:)
2015. júl. 6. 11:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Igazából arra amire nem terhesen is figyelnél :)

Az úton többször álljatok meg és a napozásnál óvatosan, mert a nap felmelegíti a magzatvizet!

Ételekkel-italokkal nem terhesen is figyelni kell, ugyan azok érvényesek.

Palackozott víz fogmosáshoz is! (mi tavaly voltunk és Horvátban a csatornarendszer borzasztó, ezért a fogmosást sem javasolták cssapvízzel)

2015. júl. 6. 12:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én 13 hetesen 14 órát repültünk és 10 napot voltunk a Maldív-szigeteken ( nászúton)

Semmi baj nem volt és fertőzést se kaptam el ... szerintem nem lesz gond. próbáljatok többször megállni az utazásnál ,h egy kicsit átmozgasd magad. tengeri herkentyűket ne nagyon egyél.

2015. júl. 7. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!