16. hétben lévő kismamának mire kell figyelnie nyaraláskor?
Az úton álljatok meg többször, nyúztóztad ki a lábad. Igyál sokat, ne felejts el enni.
Nem árt óvatosan bánni a tengeri herkentyűkkel, megbízható étteremben egyetek, nehogy ételmérgezés/hasmenés legyen a vége.
A túlzott napozást kerüld (pigmentfoltok alakulhatnak ki), használj napvédőkrémet, kalapot.
Kb. ennyi.
Igazából arra amire nem terhesen is figyelnél :)
Az úton többször álljatok meg és a napozásnál óvatosan, mert a nap felmelegíti a magzatvizet!
Ételekkel-italokkal nem terhesen is figyelni kell, ugyan azok érvényesek.
Palackozott víz fogmosáshoz is! (mi tavaly voltunk és Horvátban a csatornarendszer borzasztó, ezért a fogmosást sem javasolták cssapvízzel)
Szia! Én 13 hetesen 14 órát repültünk és 10 napot voltunk a Maldív-szigeteken ( nászúton)
Semmi baj nem volt és fertőzést se kaptam el ... szerintem nem lesz gond. próbáljatok többször megállni az utazásnál ,h egy kicsit átmozgasd magad. tengeri herkentyűket ne nagyon egyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!