Magas kismamának milyen ruhákat tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Semmi konfekciós ruha nem jó rám. 193 cm vagyok, és kissé húsos. Nem dagi, de nem is csont.
Milyen ruhákat hordhatnék terhesen, úgy, ha még így sem kapok magamra semmit.
2015. ápr. 13. 22:14
1/6 anonim válasza:
én leggingseket hordtam, ruhával, tunikával, hosszitott felsokkel.
182 cm vagyok.
2/6 anonim válasza:
Szintén leggings ruhával, tunikával, hosszított felsőkkel. Nem vettem semmilyen ruhát a terhesség idejére, a régieket hordtam. 180 cm
3/6 anonim válasza:
Hány hetes vagy? Én egy ideig tudtam hordani a régi nadrágjaimat derékmelegítővel összetartva. Amíg nem túl nagy a pocak, a felsőid is rád jönnek. Ha még az elején tartasz, meglátod, nem lesz olyan nehéz, eleinte én is csodálkoztam, miben fogok járni, persze a végére kell valami ruha :o) Gratulálok és ne izgulj! 25 hkm
4/6 anonim válasza:
elso vagyok, én a végére se vettem kulon ruhát. :)
elotte már voltak mell alatt varrott felsoim, ugyhogy volt hely a hasamnak. (véleményem szerint, annak a ki magasabb nem lesz olyan hu de oriási nagy hasa, legalábbis az ismerettségi koromban nem volt- aztán persze, biztos vannak olyanok, akik ezt megcáfolják)
5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a válaszokat! 11 hetes vagyok és 193 cm. :)
2015. ápr. 14. 18:47
6/6 A kérdező kommentje:
jaj bocsi, most látom, hogy írtam hány cm vagyok.
Nos, kipróbálom én is a leggings+hosszu felső kombinációt.
2015. ápr. 14. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!