Utrogestan kesleltethet-e vetelest? Tapasztalatokat varok.
Vissza kellene menned az orvoshoz.Reméléjük nem lesz gond.
Nálam valóban gond volt nem volt sem petezsák sem baba elkellett hagynom az utrot.Spontán elvetéltem eü.kaparást végeztek.
a halványabb teszt nem jelent feltétlen vetélést. nekem 8800 feletti hcg-nél-laborból tudom az értéket- se volt egyforma erős a két csík,sőt...ne parázd túl, minden rendben :)
az előző terhességem missed ab-bal végződött, és a tesztek egyforma erősek voltak és mégsem fejlődött.
a halványabb teszt nem jelent rögtön rosszat.és igen, az utro késlelteti a vetélést ha elhal az embrió.
tudsz képet felrakni a tesztekről?
En teljesen aterzem a helyzeted. Egy korabbi veteles miatt, en is kaptam Utrot. Elkezdtem szedni, de ra par napra barnazas, hala istennek minden redben volt, ra 2 hetre ismet barnazas, ra 2 hetre ismet, es igy ment a 10. hetig, allandoan ugy mentem dokihoz, hogy most mondja ki, hogy vege...erre mar 27 hetes terhes vagyok, barnazas a vegen abbamaradt, en meg nagyon. nagyon boldog!!!
Tiszta szivbol kivanom, hogy nalatok is minden rendben legyen!!!
Utolsó, jó volt olvasni a történted pláne a happy endet :)
Igazábol nem vagyok megfeszülve, 11 hónapos a kisfiam. Nem tervezett baba ez, de ha már igy alakult örülünk. Csak szeretem tudni mi zajlik épp és nem a 12. heti UH-n meglepődni, h jé, nincs is baba.
ne foglalkozz ezekkel a 10es tesztekkel.kaki a minőségük. csak feleslegesen idegesíted vele sajnos magad :(
nekem is hasonló volt és a gyógyszertári meg tuti két csíkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!