Sokszor keményedik a hasam. Miért van ez? 17 hetes vagyok.
Szedek magne B6-ot, 3x1-et. Ezenkívül elevitet, e-vitamint is. Pihenek, fekszem, mert itthonlétre \'ítéltek\'. Mégis sokat fájdogál, és keményedik a hasam, éjjelente néha görcsöl is. Nem vérzek.
Orvos azt mondja szedjem csak a tabikat. De közületek hátha volt már valakinek ilyen tapasztalata.
Két dolog segít, pihenj többet és szedj magnéziumot. Nekem a magneB6 nem vált be, a magnézium-citrát segít, ezt a doki felírhatja, ja és ebből is 3*2-t szedek. (10 szem van egy dobozban, így érdemes egyszerre vagy 10 dobozzal felíratni, de ha receptre veszed csak 140 Ft egy doboz, egyébként olyan 330)
De nyugodj meg, nálam 18 hetesen kezdődött, 20 hetesen itthon maradtam, mert már gyakorlatilag egész nap keményedtem, de most már a 36. hétben vagyok.
melyik magneb6-ot szeded? a magneb6 extrát? mert ha igen , akkor elég a napi 3x1 de ha a sima magneb6-ot szeded, akkor abból napi 3x2szemet vegyél be!! nem tudod túl adagolni! emiatt fekszel vagy valami más a baj? mert nekem is sokszor keményedett a hasam, de én megerőltettem magam! 3 hétig feküdtem, aztán nem volt utána semmi bajom. Aztán ismét sokat vállaltam, aminek most iszom a levét! bár már sokkal jobb a helyzet, nem is keményedik már csak néha, néha!! szóval az a lényeg, amikor keményedik a poci akkor a szervezeted jelzi, elég és vegyél vissza, hisz kismama vagy!!! Már én is nagyon odafigyelek erre. dokim mindig avval fenyegetőzött, pihenjek, feküdjek ha nem akarok a koraszülött osztályon kikötni!! nem akarlak riogatni,de vedd te is nagyon komolyan. én idáig kétszer estem ugyan abba a hibába, de szerencsémre még együtt vagyok a manómmal:)
Vigyázz magadra!
Üdv:26.hetes kismama:)
sima Béreset szedem.
azért vagyok itthon mert az elején véreztem, azóta tényleg semmi meló, semmi házimunka... szóval nem értem.
most is kicsit fáj, bele-bele is nyilall :(
utolsó vagyok. A Bérest nem ismerem, sajna. ha nyilal az normális, hisz tágul, nő a szalagod! én is vérezgettem az elején,de azóta...lekopogom, semmi. beszélj a dokiddal! hívd fel és akkor legalább megnyugszol! hidd el, azt fogja csak mondani feküdj és feküdj!!! ez a legjobb gyógymód!!
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!