Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen következményei lehetnek...

Milyen következményei lehetnek annak, ha valakinél nem veszik észre a terhességi cukorbetegseget, így azt nem is kezelik?

Figyelt kérdés
2015. júl. 5. 09:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Így lesznek az óriásbabák. Ráadásul ezzel ő is hajlamos a cukorbetegsegre. Egyébként nem "csak" ennyi. Szív és érrendszeri problémák alakulhatnak ki, van még több kockázata de hülyeséget sem akarok írni.
2015. júl. 5. 09:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Fejlődési rendellenességek: tüdő, szív...

A méhlepény nem látja el ilyenkor megfelelően a feladatát.

A magzat a "cukortúlkínálat" miatt "felfújt, nagydarab", de közben szervileg éretlen lesz.

Megnő a koraszülés és vetélés esélye.

2015. júl. 5. 10:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, ezen en is elgondolkodtam a napokban, ugyanis nagyon sok korhaz csak az ehgyomri es az utana 2 orasi eredmenyt nezi. A koztes 1 orasat nem, pedig nekem pl az lett magas, a 2 orasi normalis, igy dietaznom is kell. De nagyon sok ismerosomnel, meg olyan kismamanal, akik szinten allapotosak velem egyszerre nem neztek koztes eredmenyt. Veluk mi van, ha magas az 1 orasi? Ki se derul....Az eredmenyeim alapjan nekem sem kellene akkor dietaznom...en azt nem ertem h pl ez mertnem egyseges h 2x merik?!
2015. júl. 5. 13:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha a köztes nem jó, az IR-re utal, az pedig nem egyenlő a cukorbetegséggel.
2015. júl. 5. 13:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocsi az off-ért. Én külföldön vagyok, most lesz cukorterhelésem. Az éhgyomrit nézik meg rá 1 órára vesznek vért éd azt, akkor az sem elég?
2015. júl. 5. 13:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a baba a terhesség alatt folyamatosan magas cukorszintekhez szokik hozzá, születése után pedig hirtelen ezt nem kapja meg, ugyanúgy hipoglikémiás állapotba kerülhet a leeső cukortól, ahogy sajnos az a cukorbetegeknél is előfordul. A terhességi cukor tudatában erre jobban odafigyelnek, többször mérik a baba cukrát a sarkából vett vérrel.
2015. júl. 5. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!