Van valakinek Pierre Cardin ps692 babakocsija? Mi a véleményetek róla?
Szia! Annak idején én is ezt a típust szerettem volna megvenni, mert jól néz ki, és jó a funkcióit tekintve is. DE! Aztán utána jártam, és nagyon sokan szidják a Pierre Cardin márkát. Egy bababoltban az eladó azt mondta, gyártson inkább nyakkendőket, pedig az ő üzletük is tele volt ezzel a márkával. Eleinte azt gondoltam, kell egy mózes, bébihordó, és a kocsi. De most, hogy már három hónapos a babám, és használom a babakocsit, látom, hogy felesleges lett volna ilyet venni. Legyen egy közel vízszintesbe dönthető babakocsid és egy bébihordód. A mózes nagyon kevés ideig használható, a bébihordóban úgyis csak rövid ideig van. Mi végül Graco-t vettünk, mert az megbízható, könnyű kezelni, ár-érték arányban nagyon jó. Nekem a Graco Spree Completto van. Belinkelem
Szia!
Nekünk az van!
Csak azt tudom mondani róla, minden szempontból, hogy szuper!
Bárki is szidja, tényleg jó!
Pár babakocsit kipróbáltam már, tehát tapasztalatom van.
4 gyerekes anyuka
Amúgy, amit az egyik válaszoló belinkelt (gracot)pont ilyen van a húgoméknak. Angliában vették horror összegért. Mikor itthon voltak össze tudtuk hasonlítani a mi pierre cardinunkkal. Hát ég és föld minden szempontból. A graco sokkal rosszabb!
S igenis nagyon jól kihasználtuk a mózest és hordozót is!
Utolsó válaszoló voltam ismét
Szia,
nekem is Pierre Cardin babakocsim van, csak travel system változat ( [link]
A harmadik gyerek koptatja, de mintha új lenne. A kerekein látszik egy kis kopás (de ez érthető). Egyszerűen imádom :-)
A hordozója könnyű, mégis nagyméretű, mi nagyon sokat használtuk(juk). Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nővéreméknek GRACO van, nagyon megbánták, lehet, hogy csak ők fogtak ki hibás szériát, nem tudom, de se nem olcsó, se nem jó.
Szia!
Nekem is ilyen van. De most vettem észre, hogy a PC oldalán ami van PS 692-esnek ( [link] az nem ugyanaz, mint az enyém. Az enyém ilyen: [link]
A kettő között a különbség ránézésre az első kerekek, az enyém bolygósítható, nagyon könnyen lehet vele közlekedni, irányítani, tologatni, könnyen fordul, fél kézzel is tudom tolni. A PC oldalán az van írva, hogy ez a típus hátra csak az első kerék megemelésével tolható. Én egyébként nagyon szeretem, igaz nálunk is volt probléma. Az első hónap után az egyik kereke kiesett és 2 hétig szervizben volt, de azóta tökéletesen működik. Amire még figyelj, hogy a PS 692, 686, és 682 modellek nagyon hasonlítanak egymásra, csak éppen az egyiknek nem emelhető a mózes háttámlája. A 692-nek igen. Mi 7 hónapig használtuk, nagy babám volt, akkorra nőtte ki, de akkor már jött a tavasz, így beletehettem a sportrészbe teljesen megdöntve. A hordozó szintén nagyon hasznosnak bizonyult, hogy belepattintható a vázba, mert így nem kellett cipelni. Annyi negatívumot tudok róla mondani, hogy a váz elég nagy helyet foglal, kisebb csomagtartóba nem fér be, de ez a legtöbb lapra csukható babajárgánynál így van. A rugózása sem a legjobb, de ez igazán nem okozott problémát, a fiam akkor aludt a legjobban, ha macskakövön mentünk és úgy döcögött a kocsi, hogy azt hittem a lelket is kirázom szegényből.... de neki tetszett. :) Összességében én nagyon örülök, hogy ezt választottuk, szeretem a kocsinkat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!