Milyen a magzatmozgás?
17 hetes vagyok első babánk lesz, a lepény mellső falon van.Tudom hogy ettől később fogom érezni a magzatmozgást,de azt nem tudom hogy mit fogok érezni. Tapasztaltabb anyukák meg tudjátok mondani milyen volt amikor először éreztétek?
Előre is köszönöm.
Szia!
A 22. hétben járok, szintén első gyerek mellső fali lepénnyel.
Kb. a 18. héttől éreztem időnként valami nagyon gyenge bizsergést a hasamban - inkább lentebb és talán evés után, illetve ülés közben -, ami utólag elemezve már a babának volt betudható. Igazán biztos csak a 19-20. hét után voltam benne, hogy a magzatmozgást érzem.
Nekem olyan volt, mintha az izmom rangatozna belulrol, vagy valami ideg.
17. heteben voltam benne 100% hogy az mar a fiam.
En kb 2 hete erzem a magzat mozgast, elso baba :). Nalam semmi pillango szarny, vagy halacska vagy bukorek nem jelentkezet, hanem mindig ilyen bokes kicsi rugasok formajaban jelentkezik a kicsi baba. Inkabb izom rezgesnek hasonlitanam, ami nalam van.
19+4 hkm
Nekem is mellső falon tapadt meg és már a 18. Héten éreztem mint ha mozogna.
24 hetes vagyok és már látni is ahogy mozog és csodálatos érzés de egyben fura is :)
Én kb. 18 hetesen éreztem először, nekem is ilyen izomrángás szerű érzés volt, egészen lent. Azóta ez csak beerősödött és látszik is kívülről a pocakomon. :) Főleg ha ülök, akkor aktívkodik!:)
20+1 kismama
Szia!Nekem is mellső falon tapadt a lepény, de az én dokim azt mondta,h nem amiatt érzem később, hanem mert 1. Gyerek! :-D 19. Hetet töltöttem, amikor már biztos voltam benne,hogy Ő az. Egyébként gyanú volt a 17-18 között, utóbb rajottem. Pici bökdösesnek tűnik vagy izomrángásnak.nálam 99%ban köldök alatt 4-5 cmrel,bal oldalon.Ne nyugtalankodj miatta,hamarosan jelentkezik. :-)
20+6 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!