Ti hogy bírjátok a kis bokszolót odabent?
Nem tudom eldönteni, hogy csak én vagyok nagyon gyenge (bár eddig úgy tudtam, hogy nem olyan alacsony a fájdalomküszöböm), vagy a kislány ilyen "erős", ezért lennék kíváncsi a ti tapasztalataitokra!
Ma töltöttem a 27. hetet és amikor nem alszik vagy pihen, akkor olyan szinten átrendez odabent mindent, hogy van, hogy percekig csak pihegek. Rendszeresen megtalálja a vesém, hólyagom és ott "trappol", forog, bukfencezik.
Teljesen abban a hitben voltam, hogy csak később lesz ilyen intenzív a mozgása. Persze még bírom (és ha valamelyik nap kicsit nyugodtabb, akkor már aggódom), ugyanakkor megrémít, hogy mi lesz még ezután?
Nektek mikortól lett a kellemes mocorgás kellemetlen?
O jajj, en meg csak a 22. hetben vagyok, de mar most nyuszogok amikor nagyon le megy es a holyagomat hasznalja boxzsaknak :D
Szoval vannak toled gyengebbek is :)
Nekem a mehszajamat szereti taposni.
Illetve tegnapelott este ugy fordult, hogy azt hittem a vegbelemen jon ki a laba. Szegyenszemre percekig nyuszitettem az agyon.
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!