Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hogy bírjátok a kis bokszol...

Ti hogy bírjátok a kis bokszolót odabent?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, hogy csak én vagyok nagyon gyenge (bár eddig úgy tudtam, hogy nem olyan alacsony a fájdalomküszöböm), vagy a kislány ilyen "erős", ezért lennék kíváncsi a ti tapasztalataitokra!

Ma töltöttem a 27. hetet és amikor nem alszik vagy pihen, akkor olyan szinten átrendez odabent mindent, hogy van, hogy percekig csak pihegek. Rendszeresen megtalálja a vesém, hólyagom és ott "trappol", forog, bukfencezik.

Teljesen abban a hitben voltam, hogy csak később lesz ilyen intenzív a mozgása. Persze még bírom (és ha valamelyik nap kicsit nyugodtabb, akkor már aggódom), ugyanakkor megrémít, hogy mi lesz még ezután?

Nektek mikortól lett a kellemes mocorgás kellemetlen?

2015. máj. 30. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:

O jajj, en meg csak a 22. hetben vagyok, de mar most nyuszogok amikor nagyon le megy es a holyagomat hasznalja boxzsaknak :D

Szoval vannak toled gyengebbek is :)

2015. máj. 30. 12:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem a mehszajamat szereti taposni.

Illetve tegnapelott este ugy fordult, hogy azt hittem a vegbelemen jon ki a laba. Szegyenszemre percekig nyuszitettem az agyon.

29 hkm

2015. máj. 30. 12:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Később már nem fog tudni így mozogni, mert már nem lesz neki tere hozzá, egyre kevesebb lesz mostmár.
2015. máj. 30. 12:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Minél nagyobb annál kevesebbet bír mozogni, de annál fájdalmasabb is szerintem, ha rossz helyen rúg.nekem rendszerint bedugta a lábát a bordám alá. Isteni érzés, gondolhatod.
2015. máj. 31. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!