38 hetesen felírták a dopegytet 3szor felet. Nem tudom fog-e segíteni. Mindig 135-140 között van a systole. Nst-n megemelkedik közel 150re. Nem tudom mi lesz. Szerintetek? Tapasztalat?
Szia!én az elejétől szedem,először 3x1,majd4x1,most 38 hetesen pedig mivel nem ment 140/90-100 alá,már 4x2-t szedek.2-3 óránként mérek,így 130/90 körül van,de azt mondta a dokim,ha többször 140/90-1000 fölé megy,indítunk.kicsit ideges is vagyok emiatt,de ha indítani kell,hogy ne legyen bajunk,akkor inkább,mint bajt.mérd folyamatosan,és szólj a dokinak,lehet többet kéne szedned.
könnyű szülést!
38+4 heteske
én is kaptam dopegytet a vége felé, nekem nagyon levitte, abba is kelle hagynom a szedését.
lehet neked meg kéne emelni, 3x1-re.
de ezt az orvos majd megmondja
egy barátnőmnek is 150 volt, és levitte neki
Nekem se vitte le annyira. A mi lesz? kérdésed nem tudom pontosan mire vonatkozik. Az én dokim azt mondta, hogy magas vérnyomással gyors a szülés, mert vagy császár, vagy gyorsan tágulsz, és természetes. NA nekem az utóbbi lett. 3 óra alatt szültem meg a babámat (első). Szülés végefelé 170 volt amúgy. Szóval szerintem kezelhető a probléma. Ja és szülés közben is kaptam ilyen csökkentő spayt a nyelvem alá.
Remélme tudtam segíteni!
Egy 7,5 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!