Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vettetek már olyan tesztet...

Vettetek már olyan tesztet ami a 10. héten kimutatja a baba nemét? És az UHG is megerősítette?

Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 12:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Már erre is van teszt??? :-D Hol lehet ilyet venni?
2010. márc. 3. 12:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam erről a tesztről, a neve pink or blue, de én úgy tudom, hogy a lényege, hogy megszúrod az ujjad, és a mintát beküldöd egy laborba, ahol tesztelik, és utána értesítenek az eredményről.

8. héttől működik állítólag:)

ҝ

2010. márc. 3. 12:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Ilyen teszt létezik??!!?

Ha lenne akkor nem sokan izgulnának a 18. heti ultrahangon,nem?

2010. márc. 3. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
én is olvastam róla,meg is találtam a honlapot ahonnan rendelni lehet de sose hallottam senkitől h vett volna ilyet (mellesleg nem olcsó)
2010. márc. 3. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Vaterán vagy TEszveszen is lehet venni, Intelligender a neve, pisivel mükszik. Akartam venni, de ennyibe kerül egy UH, és az a biztos. Egyik barátnőmnek kétes színű volt, olyan talán fiú-talán lány :)

Szóval türelem, én pl pénteken megyek Uh-ra, remélem megmutatja a lábaközét ;)

16hkm

2010. márc. 3. 13:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A pink or blue azért működik vérrel, mert onnan ki lehet mutatni a férfi dns-t:) Ha van, akkor egyértelmű:) Állítólag 98%-os a teszt. Viszont én is úgy hallottam, hogy horror ára van:)
2010. márc. 3. 14:01
 7/8 anonim ***** válasza:
én sem vettem,csak utánna néztem!70-80ezer ft az ára!!!
2010. márc. 3. 17:20
 8/8 anonim ***** válasza:
2010. márc. 4. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!