Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fehérvérsejt a vizeletben!...

Fehérvérsejt a vizeletben! Árt a babának?

Figyelt kérdés
12 hetes terhes vagyok. Ma volt az első nagy laborom! Sajnos több értékem is rossz,de a két keresztes vizelet aggaszt a legjobban!Holnap megyek dokihoz!Nagyon aggódom a babámért! Baja lehet??
2015. júl. 2. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Antibiotikum kell rá, felfázás valószínűleg. Volt nekem is, egy doboz augmentin után tökéletes lett a vizeletem.
2015. júl. 2. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Nitrit pozitiv lett? Vszinu holyaghurutod van ( kis baci a vizeletben). Ha igy van antibiotikumot fogsz kapni. Baja nem lesz a babanak ha kezelve van :)
2015. júl. 2. 20:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Nitrit negatív!a vérképben az MCV sok az Mpv kevés,a kreatinin kevés,karbamid kevés,Na kevés!
2015. júl. 2. 20:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Sokat hánytál/keveset ittál? Nálam mindkettő megvolt és hasonló eltereseim voltak vérben. Ez látszott a vizeletben a fajsúlyon is ami határérték lett.

Enyemben sem volt nitrit csak feherversejt (20 körül) meg baci, augmentin után pedig semmi. Valószínűleg nincs nagy felfázásod, de azért jobb vigyázni vele.

2015. júl. 2. 20:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Hála istennek nem hánytam csak kétszer! Nagyon jó terhességem van! Köszönöm a válaszokat kicsit megnyugodtam!
2015. júl. 2. 21:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz baj. Antibiotikum kell. Kapsz majd ra. Nekem 4keresztes volt azonnal el kellett kezdeni 6napig tartott. Azota is negatív minden teszt. 32hkm
2015. júl. 2. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!