Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szoliztatok már a terhesség...

Szoliztatok már a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Én csak vagy 3-4 szer akarok menni max olyan 6 percre, megyek majd horvátba hogy legyen egy kis alap színem.

#szoli.
2015. júl. 2. 11:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Se nem napoznék, se nem szoliznék, a fürdőzéstől meg egyenesen eltiltott a dokim. De persze mindenki maga dönti el.
2015. júl. 2. 12:49
 12/23 anonim ***** válasza:

Szomorú, hogy egy nyarat nem bírsz ki, hogy ne szolizz v. ne napozz. Egyik sem ajánlott terhesség alatt, sőt, veszélyes is lehet a magzatra. De, te tudod.

Fürdőkbe sem ajánlott menni, viszont a természetes vizek nincsenek tiltva, legalábbis sokkal kisebb a fertőzés veszélye a Balatonon v. Velencei tavon, mint egy medencében.

2015. júl. 2. 12:57
 13/23 anonim ***** válasza:
medence tilos, tenger mehet(ne). szoli helyett meg ülj ki az árnyékba, 15-6 óra körül egy könyvvel, meg fogsz lepődni.. ugyan nem vagyok állapotos, de tegnap 17 óra körül kimentünk, árnyék, úgy lekapott a nap, mint a sicc, és legalább nem égtem meg.
2015. júl. 2. 13:09
 14/23 anonim ***** válasza:

Eszembe sem jutott pedig télen kezdtem a terhességet, amikor jól tud esni pár perc szoli.

Hevíti a magzatvizet ami nem jó ha felmelegszik. Ezért kerulendo.

2015. júl. 2. 17:41
 15/23 anonim ***** válasza:

nagyon furcsa, hogy nektek tiltották a medencézést...

nekem a NOGYOGYÁSZOM, HÁZIORVOSOM, VÉDONOM is erosen AJÁNLOTTA, hogy heti kétszer-háromszor járjak uszni illetve aqua fitnessezni..én igyis tettem a 9. honapig...az elso héttol kezdve.

2015. júl. 2. 20:30
 16/23 anonim ***** válasza:

úgy szokták tiltani, hogy pl. fürdőbe ne járjunk, vagy strandra, de akivel minden ok, annak van orvos, aki ajánlja, hogy ússzon, uszodában, mert kevesebben járnak, talán tisztább a víz.

nem furcsa, csak az orvosok sem egyformák. meg a helyzet sem.

2015. júl. 2. 20:44
 17/23 anonim ***** válasza:
egyébként nem is magyar orvos ajánlott, hanem itteni- svájci és francia orvos..
2015. júl. 2. 20:45
 18/23 A kérdező kommentje:
Én is nem a gyerekmedencébe fogok menni ahova tuti hogy bele.... a gyerekek... csak kint leszek napozok és ott van a mélyvíz ott pedig majd úszok le hűtöm a testemet. Persze értem én jobb félni meg óvni... de azért a terhesség nembetegség... komolyan mondom olyan sok kismamát szoktam látni fürdőbe... szerintem meg az a durvább amikor 8 hónaposan bele ül az öregekébe nha azt már nem merném félnék hogy beindul a szülés vagy nem is tudom... köszönöm hogy írtatok.
2015. júl. 3. 05:41
 19/23 anonim ***** válasza:

"... szerintem meg az a durvább amikor 8 hónaposan bele ül az öregekébe "

Az mit jelent hogy beleül az öregekébe? Remélem nem azt amire gondolok o.O

2015. júl. 3. 09:03
 20/23 anonim ***** válasza:
Engem a doki eltiltott a szolizástól, és a napozást is csak úgy javasolta, ha letakarom a hasamat. A strandoláshoz ajánlotta, hogy tegyek fel egy probiotikus tampont ("ellentampon") és akkor nem kapok el fertőzést.
2015. júl. 3. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!