Szoliztatok már a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Én csak vagy 3-4 szer akarok menni max olyan 6 percre, megyek majd horvátba hogy legyen egy kis alap színem.#szoli.
2015. júl. 2. 11:48
3/23 anonim válasza:
Nem szoliztam. De most nyár van, miért nem fekszel ki anapra?
4/23 anonim válasza:
Nem. Nem hiányoznak a bőrömre barna foltok amik simán előjöhetnek a szolitól terhesség alatt. Ki lehet bírni szerintem pár hónapot amúgy is a baba miatt, nekem ez fontosabb mint hogy szép barna legyek.
5/23 anonim válasza:
Nem! Még napozni sem. Majd ha megszületett és van ilyesmire időm akkor.
6/23 A kérdező kommentje:
Az lesz most hogy kifekszek, vagyis szombaton elmegyek a fürdőbe barátnőmmel. és ez is hogy fürdő... nem egy kismamát láttam már fürdőbe.
2015. júl. 2. 12:15
7/23 anonim válasza:
Nem, a napozás és a szoli fokozza a foltosodást, amire a bőr a terhesség alatt hajlamos, plusz azt sem tudják, hogy mennyire káros, mert nincsenek erre adatok, nekem ennyit nem ér meg. Ha neked nagyon fontos, akkor max. 3-4 percet szoktak mondani, és hetente maximum egyszer, utána pedig pótolni kell a folsavat, mert az ultraibolyasugarak csökkentik a mennyiségét.
8/23 anonim válasza:
ekkora mennyiség úgysem látszik meg, felesleges forralni a magzatvizet.
9/23 anonim válasza:
A klóros víz az első trimeszter alatt nem túl jó, mert felszívódik a bőrön keresztül, és ilyenkor fejlődnek ki a babának a fontos szervei, fiúbabák esetében különösen fontos a klórozott víz kerülése. Amúgy a fertőzések elkerülése miatt nem szokták javasolni a mesterséges strandot, uszodát, de pl. természetes vízhez lehet menni, a tengerbe meg nyugodtan bemehetsz majd, ha kellemes a hőmérséklete.
10/23 anonim válasza:
én mindenhol azt olvasom,sőt orvos, védőnő is elmondta hogy NEM SZABAD fürdőbe járni.
Legyen az medencés strand, vagy akár nyílt víz ( pl Balaton)
nehezen bírom ki a panel tetőtéren a meleget , de nekem többet ér a gyerekem mint hogy kockáztassak, de nekem nem kell a baj!
A védőnő elmesélte hogy a testvére a balatoni fürdőzés másnapján vetélt el , a barátnőm pedig egy elit fürdőbe olyan gombát szedett össze, ami végig kísérte a terhességét.
Szolizás pedig eszembe se jutna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!