Mitol lehet ez a viszketes? Kiutes nincs, de viszketek foleg kez es labfejen? 32hkm
Nagyon sajnállak csak azt tudom mondani.
Terhességi kiütésed van, ami egy alergiás reakció a hormonok miatt.
Megoldást a szülés hoz, de utánna is csak 6 héttel amikor a hormonok eltünnek.
A viszketés csak erösödni fog, a meleg és a nap csak ront rajta, aqz egyetlen ami hat a kortizonos krém, de az meg legyengíti a bört, a szervezetet, és a magzatra sem tudják milyen hatással van.
Nekem elsö lányomnál kezdödött enyhén a 30-ik hét után, majd egyre erösödött, az egész testemet ellepte. Kegyetlen volt, bögtem a kínzo viszketéstöl, az egész testemet véresre vakartam. A nödokim azértelküldött börgyógyászhoz, de az is ugyan azt mondta, a szülés az egyetlen megoldás. Kortizonos krémet azért kaptam, és mikor már nem bírtam egy kicsit bekentem.
Ez az amit senkinek de senkinek sem kívánok.
Második lányomnál elég soká jelentkeztek, és csak enyhén voltak. A szülés után kicsivel el is múltak. A nagynál viszont 6 héttel a szülés után egyik napról a másikra nem viszketettem. De addig szenvedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!