Az ugye nem baj, ha megy a hasam?
Figyelt kérdés
Mert mindenki mondja, hogy lelassul az emésztés terhesség alatt, de mondjuk nekem mindig is nagyon jó volt, általában nagy étkezések után mindig nagy WCztem:)ja és a hasam is ment reggelente, szinte mindig. De csak reggel.Szóval, az elején, (akkor kezdetem el szedni a gravidát is, mert addig felnőtt vitamint szedtem)tényleg béna volt az emésztésem, mondjuk most is az elején vagyok, pénteken leszek 7 hetes, de ment a hasam ma reggel, meg tegnap is.Van még ilyen??Gondolom nem törvényszerű, hogy mindenkinek lelassul az emésztése és végig olyan marad, hiszen hányni sem hány mindenki....nem?2010. márc. 3. 09:29
1/5 anonim válasza:
nembaj mindenkinél változó ki ezt produkálja ki azt
ez az én véleményem
2/5 anonim válasza:
Szia!Amíg nem érzed,hogy görcsös vagy fájdalmas esetleg nyákos székleted lenne,ne aggódj!!!Nekem speciel a gravida nagyon megfogta a hasam 3-4 napig semmi:(Nem vagyunk egyformák és a terhességek sem.Nekem 2 gyermekem van és a picivel minden teljesen más volt!!!!Boldog baba várást!
3/5 anonim válasza:
Én 10 hetes vagyok, de nekem is csak pár napig fogta meg a hasam a terhesvitamin:)
4/5 A kérdező kommentje:
huh, oké, köszi:)igazából örülök,mert azért így könnyebb...:)
2010. márc. 3. 09:54
5/5 anonim válasza:
Szerintem sincs okod aggodalomra. Én gyakorlatilag az egész terhességem alatt WC-re szaladgálok reggelenként (van, hogy akár háromszor is), az első hetektől a finish-ig. A nőgyógyászom ugyan a biztonság kedvéért elküldött a háziorvoshoz, hátha valamilyen fertőzés, de erről szó sincs. A szervezeted így reagál a terhességre, és valószínűleg a vitaminoknak is van hozzá köze. (A magnézium pl. kifejezetten meghajtja az embert.) Tehát amíg nem érzel görcsös alhasi fájdalmat miatta, és nem fenyeget a kiszáradás, nincs ok aggodalomra. Én a magam részéről örülök neki, hogy nem az ennél jóval gyakoribb székrekedés jutott osztályrészemül, mert szerintem az sokkal kellemetlenebb lehet. Üdvözlettel: 36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!